Emelyne Six


Emelyne Six
248

Artikelen

1,49M

Views

Redacteur features
Schrijft voor FilmTotaal sinds november 2023

Auteur
Emelyne Six is een journalist uit België die al als regiojournalist heeft gewerkt voor de Vlaamse krant Het Laatste Nieuws en de Vlaamse radiozender Radio 2 West-Vlaanderen. Emelyne heeft ook een eigen filmblog, Six To See, waarop ze schrijft over de nieuwste films en series die uitkomen. Voor FilmTotaal schrijft ze features.

Achtergrond en focus
Emelyne is een grote cinefiel die heel graag naar de bioscoop gaat om de nieuwste blockbusters te zien, maar even goed de nieuwste films bekijkt op onder andere Netflix en Disney+. Om de features te schrijven, kijkt of ontdekt Emelyne ook graag oudere films en films die niet veel mensen kennen. Elke dag kan je wel een nieuwe film ontdekken.

Favoriete genres en films
Emelyne is een grote fan van de superheldenfilms, denk maar aan Marvel en DC. Vooral films die je in een andere wereld brengen heeft ze graag, denk maar aan The Matrix, de Harry Potter- films, The Hunger Games en The Lion King, haar favoriete animatiefilm. Als twintiger volgt Emelyne ook graag wat de jongeren graag naar kijken. Haar favoriete actrice is Kristen Stewart en ze heeft al haar films zeker een keer gezien en volgt haar carrière op de voet.


Neem contact op met Emelyne Six

LaatsteArtikelen