The Pacifier (2005)

Prepare for bottle. Prepare for battle.

4,7 details

  • 95 Min
  • Komedie
  • Actie
  • Familiefilm
  • Thriller
  • Drama
  • Canada
  • Verenigde Staten

Navy S.E.A.L. John Summit, die in diskrediet is gebracht, krijgt een nieuwe opdracht. Hij moet de vijf Plummer kinderen beschermen tegen de vijanden van hun recentelijk overleden vader. Deze vader was een wetenschapper voor de overheid, wiens zeer geheime experiment nog altijd in het huis van de kinderen aanwezig is.

Regie
Adam Shankman
Cast
Vin Diesel, Brittany Snow, Lauren Graham, Max Thieriot, Brad Garrett, Tate Donovan, Carol Kane, Faith Ford, Chris Potter, Morgan York, Scott Thompson, Kegan Hoover, Logan Hoover, Luke Vink, Bo Vink.
Budget
$ 56.000.000
Opbrengst
$ 113.006.880
Release
04.03.2005

Filmtotaal Recensie

Regie: Adam Shankman | Cast: Vin Diesel (Shane Wolfe), Lauren Graham (Claire Fletcher), Brittany Snow (Zoe Plummer), Max Thieriot (Seth Plummer), Morgan York (Lulu Plummer) e.a. | Duur: 95 minuten

In The Pacifier steekt actieheld Vin Diesel de draak met zichzelf door, geheel tegen zijn stoere imago in, voor onbeholpen kinderoppas te spelen. De kale mannetjesputter onderwerpt zichzelf aan het verschonen van poepluiers, het regisseren van een schoolmusical en het zingen van koddige kinderliedjes, wat natuurlijk dolkomische situaties oplevert. Of zo. Diesel treedt hiermee duidelijk in de voetsporen van Arnold ‘Kindergarten Cop’ Schwarzenegger, en waarom ook niet: die heeft het met zijn carrièreplanning immers tot gouverneur geschopt. Gelijk Arnie weet Vin zich aan het begin van de film nog geen raad met de kinderen waarvoor hij ineens verantwoordelijk is, maar beetje bij beetje leren de kids en hij elkaar beter kennen en waarderen. Zij veranderen van een zooitje ongeregeld in een opgeruimd en gedisciplineerd gezin met kennis van martial arts, en hij komt erachter dat het uitschakelen van terroristen een eitje is vergeleken bij het opvoeden van een stel koters! Met dank aan Disney voor alwéér een dertien-in-een-dozijn familiefilm.

De vijf kinderen waarvoor Navy SEAL Shane Wolfe (Diesel) moet zorgen zijn het kroost van Howard Plummer, een wetenschapper die door Wolfe op spectaculaire wijze werd bevrijd uit handen van Servische terroristen, maar daarna alsnog werd omgelegd (buiten beeld natuurlijk). Plummer werkte aan een ultrageheim wapen, dat in de verkeerde handen tot een wereldoorlog zou kunnen leiden (of iets van dien aard in ieder geval). Omdat deze topgeleerde – terecht - dom genoeg wordt geacht om het ontwerp van zijn vinding thuis te hebben verstopt, en er altijd nog meer terroristen op de loer liggen, krijgt Wolfe de opdracht om een oogje in het zeil te houden als oppas. Moeder Plummer verdwijnt naar Zwitserland, om daar een week lang naar het wachtwoord van manliefs bankkluis te raden.

videotrailers & clips

alle artikelen (1)

The Pacifier Nieuwsberichten

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

cupidotje

"...Ik vind het heel goed geaccteerd!..."

JamesBond

"...Heb hem een jaar of 2/3 geleden gezien, maar toch weet ik nog dat het een erg leuke film was :E........"

GREAT gevechtsfilm fan

"...Zalige film het is eens wat anders met vin diesel en deze film staat hem ook goed heel goed acteerwe......"

FOTOPOSTERS & MOVIESTILLS

The Pacifier

acties