Bound by Lies (2005)

2,5 details

  • Thriller
  • Drama
  • Misdaad
  • Verenigde Staten
Verenigde Staten

Na een schorsing van zes maanden wordt rechercheur Max Garret overgeplaatst naar de afdeling moordzaken. Meteen wordt hij geconfronteerd met wat lijkt op de zelfmoord van een junkie. Maar Max ziet overeenkomsten met andere zaken en hoe langer hij ermee bezig is, hoe meer hij het idee krijgt dat hij te maken heeft met een seriemoordenaar. Het spoor leidt naar de fotostudio van Laura Cross, een sexy fotografe met een voorliefde voor SM. Max raakt geïntrigeerd door deze sensuele vrouw, haar duistere kanten en haar obsessies met sadomasochisme. Wanneer hij dieper in de zaak verwikkeld raakt, lap Max steeds meer regels aan zijn laars door een intense seksrelatie met Laura te beginnen. Hij riskeert zijn huwelijk en zijn baan en dreigt in de valstrik van een seriemoordenaar te lopen...

Regie
Valerie Landsburg
Cast
Stephen Baldwin, Natassia Malthe, Kristy Swanson, Kevin Chamberlin, Rick Ravanello, Joel Brooks, Charles Malik Whitfield, Sam Hennings, Gladys Jimenez, Julian Acosta, Tracy Howe, Jayden Lund, Matthew Jones, Dennis Lafollette, Chester E. Tripp III, Michael Russeck.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

SunChaser

"...Stephen Baldwin, Kirsty Swanson en een gejatte filmposter. Say no more...."

ASHWIN102

"...Komt me bekend voor de poster. [img]http://images.google.nl/images?q=tbn:JSaKwa7FB6AJ:www.apoints......"

Bound by Lies

acties