Une affaire de goût (2000)

Seduction comes in many forms...

6,9 details

  • 90 Min
  • Thriller
  • Misdaad
  • Drama
  • Frankrijk
90 Min Frankrijk

Nicolas Rivière (Jean-Pierre Lorit) is op zoek naar een baan en Frédéric Delamont (Bernard Gireadeau) naar iemand die hem kan helpen in de huishouding. Hoewel de voorwaarden in het contract en het loon hoogst ongebruikelijk zijn, gaat Nicolas op Delamont's voorstel in. Al snel blijkt dat Delamont op zoek is naar een verlengstuk van zichzelf, iemand die hij kan vormen. Nicolas is gefacineerd door Delamont en doet in eerste instantie gewillig alles wat Delamont van hem verwacht. Langzamerhand ontstaat er een machtsspel tussen de twee mannen.

Alt titel
A Matter of Taste
Regie
Bernard Rapp
Cast
Charles Berling, Bernard Giraudeau, Jean-Pierre Léaud, Florence Thomassin, Artus de Penguern, Jean-Pierre Lorit, Laurent Spielvogel, Elisabeth Macocco, Anne-Marie Philipe, Patrick Zimmermann, David D'Ingeo, Vincent Tepernowski, Frédéric De Goldfiem, Delphine Zingg, Claude Lesko.
Release
26.04.2000

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Une affaire de goût

acties