Di que sí (2004)

5,6 details

  • Komedie
  • Spanje
Spanje

Estrella Cuevas (Paz Vega) komt per ongeluk terecht op de set tijdens de opnames van een dating show. Victor Martinez is naar de show gestuurd door zijn moeder om nu eindelijk eens aan de vrouw te komen. Als Victor en Estrella ontdekken dat er een heel groot geldbedrag te winnen is doen ze zich voor als een heftig verliefd stel. Dit spelen ze zo goed dat ze de tweede ronde halen en dat betekent dat ze echt moeten gaan trouwen. Maar op de dag van de bruiloft komen de producenten achter hun bedrog en halen ze de politie erbij. Nu er een gevangenisstraf boven hun hoofd hangt, moeten ze iedereen ervan overtuigen dat ze echt bij elkaar horen. Verrassend genoeg overtuigen ze ook zichzelf!

Regie
Juan Calvo
Cast
Paz Vega, Ornella Muti, Santiago Segura, Chus Lampreave, Lucas Fuica, Pepe Viyuela, Daniel Grao, Santi Millán, José Luis Torrijo, Manuel Tallafé, Sagrario Calero, Luis Cuenca, Fernando Caballero, Guacimara Correa, Constantino Romero, Juan Carlos Gascón, Begoña Guillén, Ana Chávarri, José Miguel Litago, Albert López-Murtra, Anna Mateeva, Santiago Nogués, Rosa Sáez, Rocío Mejías, Isidro Montalvo, Esperanza Pedreño, Javier Ultra, Marta Suárez, Maria Ripalda, Chema Trujillo.
Release
17.11.2004

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Di que sí

acties