Dogma (1999)

It Can Be Hell Getting Into Heaven

Reviews (3)

Kecin

Avatar

Hmm, veel negatieve reacties hier.
Vond het toch wel een goede film, niet de beste van Kevin Smith (_O_), maar wel erg vermakelijk, met de standaart humor, en deze keer een goed plot.

Al met all een must see, vooral voor de Kevin Smith fans.
En Jay and Silent Bob, kan er geen genoeg van krijgen...

Oja, iedereen die deze film een flop vindt, om welke reden dan ook. Leuk weetje: Kevin Smith heeft zelf tegen zijn film geprotesteerd met boze katholieken :P.

Birdarcade

Avatar

Dit is wat mij betreft een "hebbe-film" als Mars Attacks b.v..

Hebbe-film door de unieke samenstelling van puberale kolder à lá South Park (Smith eigen), én uitbundig acteerwerk van Linda Fiorentino en de maatjes Matt Damon & Ben Affleck (die ook al zo'n fijne prestatie samen neerzetten in Good Will Hunting). Divine presence of Alanis Morisette, Chris Rock, en de Engelsman met de stem van God.

Heerlijk verhaal ook.

Scoort bij mij wel een 9 tje.
Woo-Hoo, eindelijk kan ik hem tot m'n verzameling toevoegen; VCR staat al klaôr!

Drasko

Avatar

Ik vind het echt zo'n onzin dat mensen films meteen goed vinden alleen vanwege de regiseur ofzo. Clerks was wel geinig, niet zo super als mensen je willen doen geloven, maar oke. Daarom is Dogma niet vanzelf geweldig! Dikke onzin om films een stempel te geven ivm de mensen die dr aan meewerken. Wat mij betreft gaat het om het verhaal en of je het wel of niet geloofd zeg maar.