Birdarcade Avatar

Birdarcade

Laatste reviews

Magnolia(1999)

"...Ik vond het maar een irritante film à lá "Dogville" of "Being John Malkovich" of menig David Lynch film, totaal ongrijpbaar en snobistisch. Alle..."

Memento(2000)

"...Ik snap de ophef over deze film niet. Niet dat ik hem slecht vind hoor, maar kom op. Ik vind het een aardig concept, maar dat zijn er zovele. De..."

Return to Me(2000)

"...Wat een idee zeg dat een donororgaan (hart in dit geval) van je overleden echtgenote getransplanteerd is naar iemand die je: niet alleen ontmoet, maar..."

Chocolat(2000)

"...He he een smakelijke film, daar kan ik mer wel bij aansluiten. Ik heb de film nog maar één keer gezien, maar er staat me niet zoveel meer van bij. Ja,..."

The Game(1997)

"...Ik heb hem nu twee keer gezien, en vind het een knappe edoch vermoeiende film. Weird ook wel. Moordend tempo, haastige personages en wisselwerkingen..."

Laatste reacties

"...Heerlijke feel good film :-)..."
What Women Want
"...[quote=sashimi]Heb hem nog niet gezien maar alleen al voor anette Benning mijn 'all time favorite' ga ik hem opnemen.[/quote] Ik ben ook een fan van Annette Benning, ik vind het zo cool dat zij zowel een luchtige rol zoals in "Mars Attacks!!!"als......"
Bugsy
"...Ja hallo, Als ik deze film nog niet gezien had dan had ik het jullie echt erg kwalijk genomen hoor, want het is toch echt een must see; een hoogwaardige film, met geweldige acteurs; ZO! Een vette 8 op de schaal van 10 als je het mij vraagt...."
Meet Joe Black
"...Ja, ik vond het echt een hele leuke film. Veel gezwijmel voor de dames omtrent Keanu Reeves, maar ook een behoorlijke rol. Deze film is me best goed bijgebleven, en ik vind hem leuk Een 6.5..."
The Replacements
"...This is what happens if you push Bush, he should be fired anyway. Goed neergezette rol van Michael Douglas. Er wordt Foster flink onrecht ongedaan, en de Rambo die in elke republikein huist neemt het recht in eigen hand. Hoeveel sympatie ik ook......"
Falling Down

laatste ratings

8,1
The Matrix (1999)
The Matrix (1999)

watchlist

Birdarcade heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.