New Police Story

Reviews (1)

Glennekeeeee

Avatar

Hmm nogal een allegaartje van verschillende genres in een niet zo heerlijke mix.

Chan speelt wel zijn rol. Zoals zo vaak, laat hij in de chinese films meer van zichzelf zien dan in de Amerikaanse films en ook hier laat hij zien dat hij meer is dan enkel een actiester.
Toch is de film éen groot rommeltje en het is dan op zich nog een wonder dat het ondanks alles wel zeer vermakelijk blijft. Flauwe moppen worden afgewisseld met zeer dramatische ondertonen die dan weer ondersteund worden door positieve muziek. De actiescènes zijn op zich wel leuk en vermakelijk maar soms nogal slecht in beeld gebracht. Qua verhaal is de film ook een tranendal. Vele plotholes, onnodige stukken en dat in een verhaal dat je op éen pagina kan schrijven, het is doodzonde. De badguys zijn wel leuk. Je denkt omdat ze de zo jong zijn dat Chan ze makkelijk aankan maar ze lijken toch moeilijker dan gedacht. Het is dan ook spijtig dat in de finale dit alles naar de achtergrond verdwijnt en ze weer als pubers worden voorgesteld en niet de koelbloedige moordenaars.

New Police story is een vermakelijke film maar anderzijds ook een film die nergens af voelt omdat er teveel leentje buur wordt gedaan uit zoveel verschillende films

5,5/10