Glennekeeeee Avatar

Glennekeeeee

Laatste reviews

Fantastic Four(2015)

"...Als je met zeer lage verwachtingen begint aan een film dan kan die nog eens positief verrassen. Jupiter Ascending deed dat al in zekere mate dit jaar..."

Mission: Impossible - Rogue Nation(2015)

"...Waar de vorige MI-films nog totaal verschilden van elkaar borduurt Rogue Nation wél duidelijk voort op Ghost Protocol. Dat heeft vooral z'n voordelen..."

Charlie and the Chocolate Factory(2005)

"...Hoewel ik Alice In Wonderland een hogere rating heb gegeven moet ik toch eerlijk toegeven dat Charlie and the chocolate factory de beste film van..."

Aliens(1986)

"...Vorige week had ik eindelijk Alien gezien. De klassieker van Scott kon mij eigenlijk totaal niet overtuigen om het woord klassieker in de mond te..."

Alien(1979)

"...Ongetwijfeld zullen er véél mensen het oneens zijn met mijn mening maar Alien is volgens mij denk ik éen van de grootste tegenvallers die ik al gezien..."

Laatste reacties

"...[quote=Frietgezicht]Voor de 1ste keer gezien dan? Op zich geef ik je met een paar punten niet eens ongelijk maar ik keek deze film als kind al,hoe de film nu gevallen zou zijn zal ik nooit achterkomen en ik vind het een toppertje. Maar ik vind deel......"
Alien
"...[quote=MovieMazzter] Bij tijdreizen denk ik automatisch aan de Back to the Future reeks. Daar haalt deze film het niet bij. [/quote] Nu kan ik best begrijpen dat je deze film niet echt goed vond ofzo maar om bij elke tijdreisfilm te verwijzen of v......"
Project Almanac
"...[quote=Spider-fan]Allebei naar mijn idee. Hoe de situatie in zijn jeugd was, daar had hij geen controle over. Dat heeft hij nu (over)gecompenseerd met zijn organisatie en Bond is het logische doelwit. Ik heb niet het gevoel dat hij het zelf niet m......"
Spectre
"...[quote=MovieMazzter]Ik weet niet waar je dat op baseert. De film had een productiebudget van 75 miljoen dollar en heeft tot op heden 110 miljoen dollar opgebracht. Dat gaat nog oplopen. [/quote] De film is overal al uitgebracht dus véél oplopen za......"
The Man from U.N.C.L.E.
"...[quote=MovieMazzter]en hoop op een vervolg.[/quote] vergeet dat maar, de film is een financiële flop..."
The Man from U.N.C.L.E.

laatste ratings

watchlist

Glennekeeeee heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.