Silent Partner (2005)

Nowhere to run! Nowhere to hide!

4,9 details

  • Actie
  • Misdaad
  • Rusland
  • Verenigde Staten
Rusland

CIA-analist Gordon Patrick krijgt de opdracht onderzoek te doen naar de raadselachtige omstandigheden waaronder een invloedrijke Russische politicus om het leven is gekomen. Tijdens zijn onderzoek ontstaat er een vriendschap met Dana, een vrouw met een geheim verleden. Met haar raakt hij steeds verder verstrikt in hachelijke verwikkelingen. Ze krijgen onder meer te maken met de georganiseerde misdaad, politieke moorden en de schimmige wereld van campagnefinanciering. Na verloop van tijd komt Gordon erachter dat mensen die je denkt goed te kunnen vertrouwen nog het gevaarlijkst kunnen zijn.

Regie
James D. Deck
Cast
Tara Reid, Nick Moran, James Keane, Gregg Henry, Robert F. Lyons, Irina Grigoryeva, Lyubov Germanova, Veronika Izotova, James D. Deck, Georgi Martirosyan, Patrick F. Gallagher, Igor Staroseltsev, Aleksandr Fastovsky, Sergei Konov, Oleg Shtefanko.
Budget
$ 3.600.000
Release
26.05.2005

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

Silent Partner

acties