Left Behind: World at War

Reviews (1)

Aphex

Avatar

AnLi is blijkbaar 1 van de ruim 40 personen die deze film een hoog cijfer hebben gegeven, aangezien de score nog steeds op 7.7 staat. 4 personen hebben gereageerd, en 47 gestemd... Ik heb zo'n vermoeden dat een christelijke site/blog aankondigde dat deze film zou worden uitgezonden, waarna de bezoekers van die site gezellig met elkaar het FT-cijfer omhoog hebben gekrikt... kan het mis hebben hoor, maar ik onderschat de zendingsdrang van zulke gelovigen niet!

AnLi weet geen reden te bedenken... waarschijnlijk omdat je van jongs af aan bent voorgepropt met soortgelijke propaganda. Je drukt je nu nog diplomatiek uit, maar eigenlijk had je je reactie willen ondertekenen met "jezus houdt van jou!"... zit ik er ver naast? :E

Overigens betekent het inderdaad helemaal niets dat er 2 miljard christenen zijn (waarvan meer dan de helft katholieken, die geloven niet in de "rapture"), omdat populariteit niets zegt over het waarheidsgehalte, en nog minder over kwaliteit. Bovendien, die 2 miljard christenen wijzen het geloof van 1 miljard moslims en 1 miljard hindoes af... maar dat kan wel AnLi?

We zijn allemaal atheïsten wat betreft de meeste goden, alleen ga ik nog 1 stapje verder ;)