Aphex Avatar

Aphex

Laatste reviews

Left Behind: World at War(2005)

"...AnLi is blijkbaar 1 van de ruim 40 personen die deze film een hoog cijfer hebben gegeven, aangezien de score nog steeds op 7.7 staat. 4 personen..."

Signs(2002)

"...Dit is het laatste dat ik hierover zeg, want ik ben geen wetenschapper of expert ofzo... en het is eigenlijk ook helemaal niet interessant..."

Signs(2002)

"...Nog even voor die kerel die claimt dat er zonder water vast ook wel leven mogelijk is; Uitsluiten kan een redelijke geest dat niet, maar waterstof..."

Deep Blue(2003)

"...Schitterende docu, in the stijl van BBC's "Blue Planet". Vanwege de titel en de trailer op internet had ik verwacht dat de film alleen over het leven..."

Fail Safe(2000)

"...Ik zapte om een uur of half 1 toevallig voorbij Veronica en bleef hangen bij deze film... Sterk geacteerd, fascinerend 'realistisch' gemaakt. Ik heb..."

Laatste reacties

"...Deze film had de film van de dag moeten zijn... heerlijk stukje moderne cinema. 7 interessante types in een kamer, strijdend om een nieuwe baan. Naar het einde toe werd het verhaal nogal onwaarschijnlijk, maar dit bewuste overdrijven was blijkbaar no......"
Método, El
"...Aardige film voor een doordeweekse avond... maar waarom loopt SBS nu weer te knippen tijdens de reclame? Voor de reclame zie ik Farrel ongeboeid op de deuren van zijn cel rammen, na de reclame lopen een aantal kerels de cel in en daar zit hij inee......"
The Recruit
"...[quote=vanB]En als je niet tegen bumperkleven kan dan moet je maar niet meer gaan autorijden? Doe toch niet zo dom man![/quote] Als het gelovige zieltje zo teer is dat het geen kritiek of belediging kan verdragen (helaas geldt dat voor bijna alle......"
25th Hour
"...Is dit dezelfde troep als van die christelijke boekenserie? En dan te bedenken dat er miljoenen mensen zijn die letterlijk geloven dat iets soortgelijks zal gebeuren......"
Left Behind: World at War
"...[quote=tukkerstein]Dat is het zeker NIET.[/quote] Je hebt gelijk...hij is inderdaad niet voor tieners, maar voor kleuters. Het hier veelvuldig gebruikte 'verstand op nul' idee gaat aan mij volledig voorbij......"
The Core

laatste ratings

Aphex heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Aphex heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.