Murder at the Presidio (2005)

You can't pull rank on murder.

4,9 details

  • Misdaad
  • Verenigde Staten
Verenigde Staten

Murder at the Presidio is gebaseerd op het ware verhaal over de enige moord die ooit heeft plaatsgevonden op The Presidio, de oudste en meest geëerde militaire basis van Amerika. Als de vrouw van een sergeant wordt doodgestoken in haar huis, wordt de misdaad door het leger snel en doeltreffend opgelost. Maar commandant James Chandler (Lou Diamond Phillips) van Interne Zaken gelooft de officiële verklaring over de gebeurtenissen niet en start onofficieel zijn eigen onderzoek. Het slachtoffer lijkt toevallig gekozen te zijn, de lijst van verdachten is lang en het onderzoek leidt tot een ontknoping die niemand had kunnen voorspellen. Tijdens het onderzoek maakt James zoveel vijanden en graaft hij zo diep door dat hij moet oppassen dat hij niet zijn eigen graf aan het graven is....

Regie
John Fasano
Cast
Lou Diamond Phillips, Jason Priestley, Ona Grauer, Daniel Roebuck, Leslie Easterbrook, Vincent Gale, Kimberly Hawthorne, Eugene Clark, Luciana Carro, G. Michael Gray, Victoria Pratt, Martin Cummins, Alejandro Abellan, Sandy Durko, Julie Michelle Johnson.
Release
02.05.2005

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

videotrailers & clips

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Tarkus

"...Prima film, naar een waar gebeurd verhaal. Lou Diamond Phillips is hier prima in zijn rol...."

Murder at the Presidio

acties