Belager, De (2000)

7,0 details

  • Thriller
  • Nederland
Nederland

Marcel Paroo is een charmante, pas gescheiden wethouder van een middelgrote stad, die de jonge regionale tv-journaliste Nikki gebruikt om de voogdij van zijn kinderen terug te krijgen. Na een korte relatie wil ze al snel niets meer van hem weten als ze erachter komt dat Paroo zijn ex-vrouw bedreigt en zijn kinderen mishandelt. Als de wethouder zich vervolgens niet neerlegt bij haar afwijzing wordt ook de journaliste door hem belaagd. Nikki's situatie wordt steeds nijpender en ze vraagt de hulp van advocate Elles, die in de tussentijd de waarheid aan het licht wil brengen omtrent de plotseling tragische dood van Paroo's ex-vrouw.

Regie
Dana Nechushtan
Cast
Pierre Bokma, Hadewych Minis, Kim van Kooten, Johanna ter Steege, Menno Van Beekum, Danny de Kok, Valerie Bedier de Prairie, Hannah van der Sande, Hilt de Vos, Sijtze van der Meer, Ingeborg Uyt den Boogaard, Roef Ragas, Robin Schoonheijt, Daan van Dugteren, Franky Ribbens.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Belager, De

acties