The Cave

The Cave (2005)

There are places man was never meant to go.

discussie

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Spider-fan

Avatar

Grappig hoe je mening over een film kan veranderen. Ik was vergeten dat ik deze al had gezien en ik had hem een acht gegeven. Nu ik hem opnieuw zag, geef ik hem hoogop een zes.
De film is redelijk traag en monotoon - alleen in de laatste scène zit er pas een grootse aanval van de wezens die in de grot leven (tot dan zie je ze alleen steeds heel kort), en die scène is dan nog maar een paar minuten lang, waarna de film snel afgelopen is. Geen wonder dus dat ik hem totaal vergeten was, al vraag ik me toch af hoe ik hem een acht heb kunnen geven. Naar mijn gevoel heeft je waardering ook vaak te maken met het soort film waar je op dat moment zin in hebt - kijk je toevallig net een soort film waarvoor je erg in de stemming bent, ook al is die op zich niet zo goed, dan valt ook je cijfer een stuk hoger uit.

Tarkus

Avatar

Redelijk goede horror-thriller.
De film deed me een beetje denken aan The Descent, ook een gelijkaardige locatie en ook het verhaal lijkt er goed op.
Maar ondanks de trage aanloop wordt het allemaal veel spannender op het einde, met een open einde ook, dus vermoedelijk zit er een vervolg aan te komen (of is dat er al).

Spider-fan

Avatar

Een speleoloog is dus niet iemand die heel veel verstand van spelen heeft... Dan zeggen ze nog dat je niks leert van films.