Spider-fan Avatar

Spider-fan

Laatste reviews

Cell(2016)

"...Ik vond hem voor het grootste deel erg goed. Het is een heel ander soort film dan de eerste Cusack/Jackson/King film 1408. Die film speelde voor het..."

Maze Runner: The Scorch Trials(2015)

"...Ik vond deze op één of andere manier wat beter dan de eerste, hoewel inderdaad het concept van het doolhof weg is. Vond hem voor een YA-film..."

Otello(1986)

"...Ik hou niet eens van opera (ik vind de muziek wel mooi, maar de zangstijl niet zo), maar toch heb ik deze geboeid gekeken. Het is op mooie locaties..."

Regression(2015)

"...Het is een interessant gegeven in hoeverre hypnotherapie betrouwbaar is om misdrijven te onderzoeken en in hoeverre dit als beïnvloeding gezien kan..."

Fantastic Four(2015)

"...Ik heb erg genoten van de film. De berichtgeving over hoe slecht ie zou zijn, komt erg overdreven op me over. Aan de andere kant is het waarschijnlijk..."

Laatste reacties

"...Star Wars Episode 9. Dit gaat magisch worden! Dark Phoenix en New Mutants ook. Hoop dat Glass ook goed wordt en we niet gelijk weer terug bij af zijn met Shymalan. En voor Spider-Man ook, hoop dat het niveau gehandhaaft blijft. Voor It hetzelfde. Zi......"
POLL: De 25 grootste films van 2019!
"...Als hij gemaakt is en afgerond dan wordt hij vroeg of laat vertoond, dat is onvermijdelijk met een naam van het formaat Allen...."
Jude Law vindt het vreselijk jammer dat nieuwe Woody Allen film nooit uit zal komen
"...Zal wel een redelijk onbekende acteur dan worden, want de meeste bekende acteurs in Hollywood zijn niet zo lang. Volgens mij wordt (te) lang onaantrekkelijk gevonden - Christopher Lee kon nooit een rol krijgen tot ze hem specifiek voor zijn lengte wi......"
Tom Cruise nooit meer Jack Reacher: hij is te klein!
"...Als hij er niet komt, niet zo'n grote ramp voor mij. Ik ben niet gek op de scripts van Logan: Skyfall is prachtig om te zien, maar ik vind het script vreselijk. Penny Dreadful vind ik wel beter qua script, maar ook niet top. Ik vind zijn scripts onlo......"
'Alien: Awakening' zou thuiswereld Xenomorph bezoeken
"...Ik vind het zo vreemd dat ze Guadagnino nooit vragen in interviews hoe hij de vervolgen op Suspiria vindt. Vooral omdat hij deze film ook als de eerste in een reeks ziet, al zijn zijn ideeën voor vervolgen niet hetzelfde als bij de originele trilogie......"
Suspiria

laatste ratings

watchlist

Spider-fan heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.