Spider-fan Avatar

Spider-fan

Laatste reviews

Cell(2016)

"...Ik vond hem voor het grootste deel erg goed. Het is een heel ander soort film dan de eerste Cusack/Jackson/King film 1408. Die film speelde voor het..."

Maze Runner: The Scorch Trials(2015)

"...Ik vond deze op één of andere manier wat beter dan de eerste, hoewel inderdaad het concept van het doolhof weg is. Vond hem voor een YA-film..."

Otello(1986)

"...Ik hou niet eens van opera (ik vind de muziek wel mooi, maar de zangstijl niet zo), maar toch heb ik deze geboeid gekeken. Het is op mooie locaties..."

Regression(2015)

"...Het is een interessant gegeven in hoeverre hypnotherapie betrouwbaar is om misdrijven te onderzoeken en in hoeverre dit als beïnvloeding gezien kan..."

Fantastic Four(2015)

"...Ik heb erg genoten van de film. De berichtgeving over hoe slecht ie zou zijn, komt erg overdreven op me over. Aan de andere kant is het waarschijnlijk..."

Laatste reacties

"...Denk niet dat de lijst echt is. Het lijkt of iemand Guardians tussen Spielberg's favoriete films heeft gezet. Ik vind Guardians heel leuk en ook één van de beste Marvel films, maar als je ziet waar het mee vergeleken wordt kan het onmogelijk zo hoog......"
Steven Spielberg onthult zijn favoriete superheldenfilm
"...Echt zonde dat hij Revival niet kan doen. Hij wilde zelf wel, maar de productiemaatschappij heeft het gestopt. Een vrij lastig boek om echt goed te doen, maar daarom wel interessant wat hij ermee zou doen. ..."
'Doctor Sleep'-regisseur maakt horrorfilm die zich op Mars afspeelt
"...Nooit geteld, maar wel over de duizend minimaal gok ik. Ik heb ook wel een ruimteprobleem, dus ik koop niet zo maar meer alles zoals ik in het begin deed. Ik denk eerst na of het iets is dat ik meer dan één keer ga kijken. En films die slecht ontvang......"
Filmcafé: Hoeveel DVD's heb je thuis in de kast staan?
"...Deze scoort vrij goed op FT, ik geef hem zelf ook een 7. Qua verhaal is het niet zo heel bijzonder, Andy wordt opgenomen in een pleeggezin en wordt daar weer gevolgd door Chucky die zijn lichaam nog altijd wil overnemen. Je vraagt je wel af waarom Ch......"
Child's Play 2
"...Ja, Moretz is qua uiterlijk niet zo geschikt. Maar toch vond ik de rol op zich goed gespeeld, en door Moore ook. Daarnaast is het origineel inderdaad vele malen beter: de visuele stijl van Brian de Palma (vooral dat eindeloze moment voordat die emmer......"
3 horrorfilms die je vanavond gelijk op Netflix kunt kijken

laatste ratings

5,3
Child's Play 2 (1990)
7,5
Bacurau (2019)
Bacurau (2019)
6,0
The Rental (2020)
The Rental (2020)

watchlist

Spider-fan heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.