Spider-fan Avatar

Spider-fan

Laatste reviews

Cell(2016)

"...Ik vond hem voor het grootste deel erg goed. Het is een heel ander soort film dan de eerste Cusack/Jackson/King film 1408. Die film speelde voor het..."

Maze Runner: The Scorch Trials(2015)

"...Ik vond deze op één of andere manier wat beter dan de eerste, hoewel inderdaad het concept van het doolhof weg is. Vond hem voor een YA-film..."

Otello(1986)

"...Ik hou niet eens van opera (ik vind de muziek wel mooi, maar de zangstijl niet zo), maar toch heb ik deze geboeid gekeken. Het is op mooie locaties..."

Regression(2015)

"...Het is een interessant gegeven in hoeverre hypnotherapie betrouwbaar is om misdrijven te onderzoeken en in hoeverre dit als beïnvloeding gezien kan..."

Fantastic Four(2015)

"...Ik heb erg genoten van de film. De berichtgeving over hoe slecht ie zou zijn, komt erg overdreven op me over. Aan de andere kant is het waarschijnlijk..."

Laatste reacties

"...Maar het rare was dat het vervolg Inferno totaal niet aansloeg, terwijl het een zelfde soort 'mood' had, het ging alleen over alchemisme in plaats van hekserij. Maar het was een geheel zelfde soort film met een dromerige sfeer, opvallend camerawerk,......"
Dario Argento: "Suspiria-remake is nutteloos"
"...Omdat je de flm ook moet zien als je de docu ziet: https://www.youtube.com/watch?v=QW5rLyzFWJM<br> <br>..."
Roger Cormans Fantastic Four in 'Doomed' trailer
"...Ik heb tot nu alleen Pride & Prejudice & Zombies gezien, maar dat is ook heel duidelijk geen film voor een groot publiek. ..."
POLL: Flops van 2016
"...Ik ben toch altijd benieuwd of een remake kan lukken, júist als het origineel zo uniek is. Hoe gaat zoiets eruit zien, daar ben ik altijd benieuwd naar. Bijvoorbeeld bij The Thing vond ik het heel redelijk gelukt de sfeer van het origineel te benader......"
Dario Argento: "Suspiria-remake is nutteloos"
"...King op Twitter: "Watching STRANGER THINGS is looking watching Steve King's Greatest Hits. I mean that in a good way." Ik heb het nog niet gezien, maar dat klinkt wel als aanbeveling. It leek als boek al op Stand by me (The Body), dus dat is geen v......"
Nieuwe 'IT' wordt als 'Stranger Things'

laatste ratings

6,0
Goosebumps (2015)
Goosebumps (2015)
4,8
Barely Lethal (2015)
Barely Lethal (2015)
6,6
XIII (2008)
XIII (2008)
6,3
Laggies (2014)
Laggies (2014)

watchlist

Spider-fan heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.