Spider-fan Avatar

Spider-fan

Laatste reviews

Cell(2016)

"...Ik vond hem voor het grootste deel erg goed. Het is een heel ander soort film dan de eerste Cusack/Jackson/King film 1408. Die film speelde voor het..."

Maze Runner: The Scorch Trials(2015)

"...Ik vond deze op één of andere manier wat beter dan de eerste, hoewel inderdaad het concept van het doolhof weg is. Vond hem voor een YA-film..."

Otello(1986)

"...Ik hou niet eens van opera (ik vind de muziek wel mooi, maar de zangstijl niet zo), maar toch heb ik deze geboeid gekeken. Het is op mooie locaties..."

Regression(2015)

"...Het is een interessant gegeven in hoeverre hypnotherapie betrouwbaar is om misdrijven te onderzoeken en in hoeverre dit als beïnvloeding gezien kan..."

Fantastic Four(2015)

"...Ik heb erg genoten van de film. De berichtgeving over hoe slecht ie zou zijn, komt erg overdreven op me over. Aan de andere kant is het waarschijnlijk..."

Laatste reacties

"...From Russia with Love is ook mijn favoriet, eigenlijk alleen Casino Royale vind ik nog net wat beter. Hij volgt het boek ook redelijk, al is er wel weer het nodige veranderd, maar het wijkt niet zo enorm af als andere films. Het boek volgt heel lang......"
Sean Connery, Daniel Craig en Timothy Dalton hebben allemaal dezelfde favoriete James Bond-film
"...Toch is het aan te raden van Doctor Sleep het boek ook te lezen. Er zit in het boek richting het einde een onthulling over twee personages die een familieband blijken te hebben, die niet in de film is opgenomen. Ik neem aan dat het weggelaten is om t......"
3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan
"...Ik vind Sixth Sense nog steeds de beste. Gaat niet alleen om het einde, maar ook om de relatie die hij opbouwt met het jongetje. Unbreakable en Split vind ik bijna even goed. The Village ietsje minder, maar nog steeds goed. Signs gaat ook nog wel. De......"
M. Night Shyamalan vindt 'Lady in the Water' beter dan 'The Sixth Sense'
"...Tomb Raider heeft in de games en comics zoveel personages waar je wat mee kan doen. En wat doen ze? Die laten ze allemaal weg, waardoor het een heel zwakke afspiegeling wordt van het games en comics verhaal...."
Alicia Vikander over de status van 'Tomb Raider 2'
"...Wat me altijd opvalt bij Waterworld, sterk begin en eerste helft, zwakke tweede helft. ..."
Monsterflop 'Waterworld' krijgt toch een vervolg op televisie

laatste ratings

watchlist

Spider-fan heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.