Spider-fan Avatar

Spider-fan

Laatste reviews

Cell(2016)

"...Ik vond hem voor het grootste deel erg goed. Het is een heel ander soort film dan de eerste Cusack/Jackson/King film 1408. Die film speelde voor het..."

Maze Runner: The Scorch Trials(2015)

"...Ik vond deze op één of andere manier wat beter dan de eerste, hoewel inderdaad het concept van het doolhof weg is. Vond hem voor een YA-film..."

Otello(1986)

"...Ik hou niet eens van opera (ik vind de muziek wel mooi, maar de zangstijl niet zo), maar toch heb ik deze geboeid gekeken. Het is op mooie locaties..."

Regression(2015)

"...Het is een interessant gegeven in hoeverre hypnotherapie betrouwbaar is om misdrijven te onderzoeken en in hoeverre dit als beïnvloeding gezien kan..."

Fantastic Four(2015)

"...Ik heb erg genoten van de film. De berichtgeving over hoe slecht ie zou zijn, komt erg overdreven op me over. Aan de andere kant is het waarschijnlijk..."

Laatste reacties

"...Alsof er nog niet genoeg zombie films waren: een zombie Kerst musical! Gyros regime: veel van die B-horrorfilms zijn heel goedkoop gemaakt, waardoor er altijd wel genoeg mensen zijn die ze toch kijken om geld op te brengen...."
Héél véél nieuwe filmposters!
"...Ziet er uit als meer van hetzelfde, maar dat vind ik in dit geval niet erg. Deel 1 was erg leuk. ..."
Gevaarlijke gummibeertjes in nieuwe trailer 'Goosebumps 2: Haunted Halloween'
"...Dan ga ik voor de kat van Blofeld. En hij was weer even terug in Spectre. En op de tweede plaats mr. Bigglesworth natuurlijk!..."
POLL: De vermakelijkste katten in films!
"...Aangezien Fukunaga ook screenwriter is, is er ook wel een kans dat hij aan het Purvis/Wade script zal meeschrijven of het zal herschrijven. Hopelijk wordt het daardoor ook wat minder middelmatig. Aan de andere kant kan dat ook weer voor onenigheid zo......"
'Bond 25' heeft nieuwe regisseur, startdatum en releasedatum
"...Even off-topic, maar ik kan geen forum meer vinden dus ik weet niet waar ik het anders moet plaatsen: mijn ratings worden regelmatig dubbelgeteld en nu zelfs driedubbel. En het cijfer dat je hebt gegeven blijft ook staan, je kunt het niet meer verand......"
POLL: Van welk Marvel-filmpersonage wil jij een tv-serie?

laatste ratings

watchlist

Spider-fan heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.