Spider-fan Avatar

Spider-fan

Laatste reviews

Cell(2016)

"...Ik vond hem voor het grootste deel erg goed. Het is een heel ander soort film dan de eerste Cusack/Jackson/King film 1408. Die film speelde voor het..."

Maze Runner: The Scorch Trials(2015)

"...Ik vond deze op één of andere manier wat beter dan de eerste, hoewel inderdaad het concept van het doolhof weg is. Vond hem voor een YA-film..."

Otello(1986)

"...Ik hou niet eens van opera (ik vind de muziek wel mooi, maar de zangstijl niet zo), maar toch heb ik deze geboeid gekeken. Het is op mooie locaties..."

Regression(2015)

"...Het is een interessant gegeven in hoeverre hypnotherapie betrouwbaar is om misdrijven te onderzoeken en in hoeverre dit als beïnvloeding gezien kan..."

Fantastic Four(2015)

"...Ik heb erg genoten van de film. De berichtgeving over hoe slecht ie zou zijn, komt erg overdreven op me over. Aan de andere kant is het waarschijnlijk..."

Laatste reacties

"...Maar gaat hij er dan ook van die niet passende flauwe humor ingooien zoals aan het begin van The Last Jedi? Bij Marvel past dat wel, maar bij Star Wars duidelijk niet. ..."
Nu al opnames voor Taika Waititi's 'Star Wars'-film
"...Master of Films: Snap wat je bedoelt, maar het geeft in ieder geval een excuus om over Bond te praten. Ik denk dat FilmTotaal gewoon zo veel mogelijk nieuwe berichten wil plaatsen iedere dag, dat was altijd al zo. Of het nou groot nieuws is, klein n......"
James Bond: Deze acteurs zouden Daniel Craig kunnen opvolgen
"...Ik vond de serie beter dan de vervolgdelen. Had een ietwat andere toon dan de films, maar was gewoon erg leuk. ..."
Hoe overtuigden de makers van 'Scream 5' Neve Campbell om terug te keren?
"...Suicide Squad ging dan nog wel, maar Birds of Prey vond ik pas echt heel erg matig. De titel slaat zelfs nauwelijks ergens op, want Birds of Prey wordt opgericht ná het verhaal van de film zoals Harley Quinn aan het eind van de film vertelt. ..."
Hoe "f*cking amazing" het afgekraakte 'Suicide Squad' eigenlijk wel niet is
"...Artificialis: Er zal altijd een groep zijn die het wel oké vindt en een groep die het niet goed vindt. Dus er zal altijd controverse over bestaan. De grens tussen een racistische grap en echt racisme kan dun zijn, racisten zullen ook racistische gra......"
'Borat'-vervolg aangeklaagd voor antisemitische scène

laatste ratings

watchlist

Spider-fan heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.