Spider-fan Avatar

Spider-fan

Laatste reviews

Cell(2016)

"...Ik vond hem voor het grootste deel erg goed. Het is een heel ander soort film dan de eerste Cusack/Jackson/King film 1408. Die film speelde voor het..."

Maze Runner: The Scorch Trials(2015)

"...Ik vond deze op één of andere manier wat beter dan de eerste, hoewel inderdaad het concept van het doolhof weg is. Vond hem voor een YA-film..."

Otello(1986)

"...Ik hou niet eens van opera (ik vind de muziek wel mooi, maar de zangstijl niet zo), maar toch heb ik deze geboeid gekeken. Het is op mooie locaties..."

Regression(2015)

"...Het is een interessant gegeven in hoeverre hypnotherapie betrouwbaar is om misdrijven te onderzoeken en in hoeverre dit als beïnvloeding gezien kan..."

Fantastic Four(2015)

"...Ik heb erg genoten van de film. De berichtgeving over hoe slecht ie zou zijn, komt erg overdreven op me over. Aan de andere kant is het waarschijnlijk..."

Laatste reacties

"...Het verbaasde me dat Carpenter nooit zijn muziek tijdens de film schrijft. Ik stelde me zo voor dat hij tussen de opnames door al een (tijdelijke) score schrijft, omdat zijn muziek zo perfect samen gaat met het beeld. Hij zei tegen mij dat hij de muz......"
Trent Reznor maakt duistere nieuwe versie 'Halloween'-theme
"...Zeer getrouwe Stephen King verfilming. Het is als je het boek kent, heel leuk om elementen waarvan je weet dat ze later een rol gaan spelen al eerder geïntroduceerd te zien. Ook de verbintenis die er is tussen dit verhaal en Dolores Claiborne, een an......"
Gerald's Game
"...Ze is mijn favoriete Dr. Who companion van de moderne serie en Matt Smith vond ik de leukste Dr. Who. Van de klassieke serie Lalla Ward en Tom Baker. Ik ben wel ERG benieuwd naar Jodie Whittaker, of ze het personage ook dat lichtelijk chaotische en g......"
Sexy pakje Karen Gillan in 'Jumanji'-vervolg is met opzet
"...Het lijkt zeker het eerste half uur meer alsof je naar een drama-film kijkt dan naar horror. De retro-styling is zeker leuk - ik had er niet eens bij nagedacht dat de 'cigarette burns' - of eigenlijk 'cue marks', twee zwarte stippen die rechtsboven i......"
Ouija: Origin of Evil
"...Ik zou er voor zijn, vind zijn Bondfilms erg goed. GoldenEye moest voor mij wel groeien, daar was ik niet gelijk weg van - ik vond hem aanvankelijk erg duister voor een Bondfilm en ik moest erg wennen aan Brosnan, waar ik zijn voorganger Dalton gelij......"
Martin Campbell staat open voor terugkeer naar 'Bond'-franchise

laatste ratings

4,1
Beneath (2013)
Beneath (2013)
7,2
Doctor Strange (2016)
6,9
Gerald's Game (2017)
Gerald's Game (2017)
7,3
Wonder Woman (2017)
Wonder Woman (2017)
5,3
The Great Wall (2016)

watchlist

Spider-fan heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.