Spider-fan Avatar

Spider-fan

Laatste reviews

Cell(2016)

"...Ik vond hem voor het grootste deel erg goed. Het is een heel ander soort film dan de eerste Cusack/Jackson/King film 1408. Die film speelde voor het..."

Maze Runner: The Scorch Trials(2015)

"...Ik vond deze op één of andere manier wat beter dan de eerste, hoewel inderdaad het concept van het doolhof weg is. Vond hem voor een YA-film..."

Otello(1986)

"...Ik hou niet eens van opera (ik vind de muziek wel mooi, maar de zangstijl niet zo), maar toch heb ik deze geboeid gekeken. Het is op mooie locaties..."

Regression(2015)

"...Het is een interessant gegeven in hoeverre hypnotherapie betrouwbaar is om misdrijven te onderzoeken en in hoeverre dit als beïnvloeding gezien kan..."

Fantastic Four(2015)

"...Ik heb erg genoten van de film. De berichtgeving over hoe slecht ie zou zijn, komt erg overdreven op me over. Aan de andere kant is het waarschijnlijk..."

Laatste reacties

"...Kingdom of Heaven, vooral in de Director's cut. ..."
POLL: Beste historische actiefilm!
"...Weet echt niet wat ik er van moet vinden. Hopelijk zingt hij er niet op. Ik snap de keuze wel, want het is een band, net als Goblin, en niet een reguliere filmcomponist. Zal nog wel even duren voor de eerste trailer, want de film komt op zijn vroeg......"
Radiohead-frontman Thom Yorke ingehuurd als componist 'Suspiria'-remake
"...Het blijft ongelooflijk hoeveel navolging de originele Exorcist uit 1973 heeft gehad, er zijn een enorme hoeveelheid exorcisme-films en eigenlijk heeft geen één ooit de kwaliteit van het origineel weten te benaderen, laat staan overtreffen. Deze fil......"
The Exorcism of Molly Hartley
"...Mooi nieuws. Ik vind Neil Marshall erg goed. Het lijkt er ook op dat Marshall een King Kong prequel gaat doen. ..."
Reboot 'Hellboy' aangekondigd met David Harbour
"...Verbaast me dat hij dat allemaal leest. Ik zou dat nooit allemaal lezen als ik bekend was en ik zou het zeker niet persoonlijk nemen. Zou iemand werkelijk een acteur gaan vermoorden vanwege iets dat hen niet aanstaat in een rol? Dan kun je ook wel st......"
'Walking Dead'-acteur Josh McDermitt stopt met sociale media na doodsbedreigingen

laatste ratings

7,8
Ex Machina (2015)
Ex Machina (2015)
4,6
Seventh Son (2014)
Seventh Son (2014)
6,0
Focus (2015)
Focus (2015)
5,7
Rewind (2013)
Rewind (2013)

watchlist

Spider-fan heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.