Spider-fan Avatar

Spider-fan

Laatste reviews

Cell(2016)

"...Ik vond hem voor het grootste deel erg goed. Het is een heel ander soort film dan de eerste Cusack/Jackson/King film 1408. Die film speelde voor het..."

Maze Runner: The Scorch Trials(2015)

"...Ik vond deze op één of andere manier wat beter dan de eerste, hoewel inderdaad het concept van het doolhof weg is. Vond hem voor een YA-film..."

Otello(1986)

"...Ik hou niet eens van opera (ik vind de muziek wel mooi, maar de zangstijl niet zo), maar toch heb ik deze geboeid gekeken. Het is op mooie locaties..."

Regression(2015)

"...Het is een interessant gegeven in hoeverre hypnotherapie betrouwbaar is om misdrijven te onderzoeken en in hoeverre dit als beïnvloeding gezien kan..."

Fantastic Four(2015)

"...Ik heb erg genoten van de film. De berichtgeving over hoe slecht ie zou zijn, komt erg overdreven op me over. Aan de andere kant is het waarschijnlijk..."

Laatste reacties

"...Klinkt alsof het een 'back to basics' Bond wordt á la GoldenEye bijvoorbeeld. Als er een Maori henchman komt, zal mr. Hinx waarschijnlijk niet terugkeren. ..."
'Bond 25' krijgt waarschijnlijk Russische schurk
"...Het teveel fans willen plezieren, maakt geen goede films uiteindelijk. Maar het is niet een erg lange scène en Vader is toch onverbrekelijk met de Death Star verbonden, daarom misstaat het totaal niet. Het is een manier om de film direct met A New Ho......"
James Mangold: Fans moeten rustig aan doen
"...Benjamin: De vraag is of je een scène waarvan je weet dat velen het leuk zullen vinden, al is ie niet direct nodig, erin moet doen. In het geval van een amusementsfilm als Star Wars is er niet zoveel op tegen. Als de scène de rest van het verhaal ni......"
James Mangold: Fans moeten rustig aan doen
"...Frietgezicht: Heb je wel gelijk in, maar ik vond het toch erg opvallen hoe oud hij was. Ik vond de stunts daardoor niet al te geloofwaardig. Ik weet niet of wanneer de film als geheel beter was geweest, het me minder opgevallen was, maar dat is onmo......"
'Indiana Jones 5' naar 2021 en veel andere data Disney-blockbusters
"...Master of Films: Waarom Ford en Spielberg geen Indy films maakten in de jaren '90 wordt hier uitgelegd onder 'development': https://en.wikipedia.org/wiki/Indiana_Jones_and_the_Kingdom_of_the_Crystal_Skull Komt er op neer dat Lucas een jaren '50 sc......"
'Indiana Jones 5' naar 2021 en veel andere data Disney-blockbusters

laatste ratings

6,3
De lift (1983)
De lift (1983)
7,6
Wind River (2017)
Wind River (2017)
4,6
The Dark Tower (2017)
6,9
Mother! (2017)
Mother! (2017)

watchlist

Spider-fan heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.