Spider-fan Avatar

Spider-fan

Laatste reviews

Cell(2016)

"...Ik vond hem voor het grootste deel erg goed. Het is een heel ander soort film dan de eerste Cusack/Jackson/King film 1408. Die film speelde voor het..."

Maze Runner: The Scorch Trials(2015)

"...Ik vond deze op één of andere manier wat beter dan de eerste, hoewel inderdaad het concept van het doolhof weg is. Vond hem voor een YA-film..."

Otello(1986)

"...Ik hou niet eens van opera (ik vind de muziek wel mooi, maar de zangstijl niet zo), maar toch heb ik deze geboeid gekeken. Het is op mooie locaties..."

Regression(2015)

"...Het is een interessant gegeven in hoeverre hypnotherapie betrouwbaar is om misdrijven te onderzoeken en in hoeverre dit als beïnvloeding gezien kan..."

Fantastic Four(2015)

"...Ik heb erg genoten van de film. De berichtgeving over hoe slecht ie zou zijn, komt erg overdreven op me over. Aan de andere kant is het waarschijnlijk..."

Laatste reacties

"...Ik kon wel zien waarom Brian de Palma's interesse gewekt was door deze film, waarvan er sprake was dat hij met Pacino een remake zou maken. Er is gebruik van split-screen (wel in korte flitsen) - één van de stijlkenmerken van De Palma en tegen het ei......"
De zaak Alzheimer
"...Uit nieuwsgierigheid rond de hype gekeken. Aan de film is moeilijk te zien waarom het zo'n succes is geweest. Het is een vrij standaard romantische film met af en toe een (tamme) seks-scène. Het verhaal is erg opppervlakkig en één-dimensionaal, de ac......"
Fifty Shades of Grey
"...Ik ben ook aardig wat jaren actief geweest op de message boards. Het is echt enorm agressief, om de paar posts wordt er weer een discussie gestart of iemand aan het trollen is, en 'moron' en 'idiot' komt in een groot deel van de posts voor. Er valt......"
Negativiteit doet IMDb stoppen met reactie-/discussieplatform
"...Van mij hoeft het niet te gaan over Bond's plaats in de wereld, dat hebben ze nu al genoeg gedaan. Steeds dat gedoe over of hij nog relevant is, dat begon vanaf GoldenEye al, vanaf dat Judi Dench M werd. Bond kan net zo goed volslagen fantasie zijn......"
James Bond-schrijvers sceptisch over toekomst 007-films
"...Als je het vergelijkt met series nu zoals Game of Thrones is het best wel achterhaald. Kleinschalig, met overduidelijke sets, lelijke effectshots e.d. Toch is het verhaal wel goed en zijn de acteurs vrij goed gekozen, waardoor het als geheel wel boei......"
The Mists of Avalon

laatste ratings

watchlist

Spider-fan heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.