Spider-fan Avatar

Spider-fan

Laatste reviews

Cell(2016)

"...Ik vond hem voor het grootste deel erg goed. Het is een heel ander soort film dan de eerste Cusack/Jackson/King film 1408. Die film speelde voor het..."

Maze Runner: The Scorch Trials(2015)

"...Ik vond deze op één of andere manier wat beter dan de eerste, hoewel inderdaad het concept van het doolhof weg is. Vond hem voor een YA-film..."

Otello(1986)

"...Ik hou niet eens van opera (ik vind de muziek wel mooi, maar de zangstijl niet zo), maar toch heb ik deze geboeid gekeken. Het is op mooie locaties..."

Regression(2015)

"...Het is een interessant gegeven in hoeverre hypnotherapie betrouwbaar is om misdrijven te onderzoeken en in hoeverre dit als beïnvloeding gezien kan..."

Fantastic Four(2015)

"...Ik heb erg genoten van de film. De berichtgeving over hoe slecht ie zou zijn, komt erg overdreven op me over. Aan de andere kant is het waarschijnlijk..."

Laatste reacties

"...Jodie Foster zei ook al eens zoiets. Scorcese is natuurlijk groot geworden in de jaren 70 en dat was bij uitstek een periode dat film werd gebruikt op een meer kunstzinnig niveau, een enorme omwenteling in Hollywood. Ook werden de films realistischer......"
Martin Scorsese haalt opnieuw uit naar Marvel & superheldenfilms
"...Ik vond hem in Twin Peaks seizoen drie een goede vervanging voor de vorige sheriff Truman. Je kunt een hoop films maken en toch nog een redelijk onopvallende acteur zijn in Hollywood, want hij speelt in echt veel. Hij speelde ook in The Black Hole,......"
Robert Forster (Jackie Brown) overleden op 78-jarige leeftijd
"...Goku32: Ja, ik denk dat de film vooral goed gevonden wordt door mensen die het origineel niet kennen of niet goed vonden. Dat rennen vind ik op zich geen probleem, maar het is een remake van een Romero film en in Romero's films rennen zombie's niet......"
De 5 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd
"...Blijft me echt altijd verbazen dat de Dawn of the Dead remake zo goed gevonden wordt. Het is één van de best ontvangen horror-remakes ooit. Ik heb hem nog eens gekeken, maar ik zie niet wat er zo bijzonder aan is. Vermakelijk zeker, maar gewoon niet......"
De 5 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd
"...Een rode draad in de Bondfilms was leuk geweest, als ze het echt goed uitgestippeld hadden van tevoren. Maar dat doen ze nooit bij de Bondfilms, ze bekijken het altijd per film. En beslissen afhankelijk van het succes of er nog één komt. Eigenlijk v......"
'Bond 25' rondt verhaal 'Skyfall' en 'Spectre' af

laatste ratings

5,8
Wildling (2018)
Wildling (2018)
5,7
The Cured (2017)
The Cured (2017)
5,3
Death Wish (2018)
Death Wish (2018)

watchlist

Spider-fan heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.