Spider-fan Avatar

Spider-fan

Laatste reviews

Cell(2016)

"...Ik vond hem voor het grootste deel erg goed. Het is een heel ander soort film dan de eerste Cusack/Jackson/King film 1408. Die film speelde voor het..."

Maze Runner: The Scorch Trials(2015)

"...Ik vond deze op één of andere manier wat beter dan de eerste, hoewel inderdaad het concept van het doolhof weg is. Vond hem voor een YA-film..."

Otello(1986)

"...Ik hou niet eens van opera (ik vind de muziek wel mooi, maar de zangstijl niet zo), maar toch heb ik deze geboeid gekeken. Het is op mooie locaties..."

Regression(2015)

"...Het is een interessant gegeven in hoeverre hypnotherapie betrouwbaar is om misdrijven te onderzoeken en in hoeverre dit als beïnvloeding gezien kan..."

Fantastic Four(2015)

"...Ik heb erg genoten van de film. De berichtgeving over hoe slecht ie zou zijn, komt erg overdreven op me over. Aan de andere kant is het waarschijnlijk..."

Laatste reacties

"...Conclusie dus: goeie Vikander, middelmatige film. Nou, beter dan niks dus, maar hij zal wel floppen denk ik. ..."
Recensies 'Tomb Raider': nieuwe game-mislukking?
"...Toch zie ik het nut nooit zo van een alleen-muziek optie op een dvd, want er zitten altijd stukken zonder muziek in een film, dus als je dan luistert zullen er lange pauzes in zitten. Al zal bij SW de muziek wel redelijk continu zijn, gok ik. Je moet......"
Bekijk 'Star Wars: The Last Jedi' alleen met de mooie muziek
"...Op IMDb stonden een redelijk aantal erg positieve recensies (naast ook meer negatieve), maar deze recensie klinkt meer zoals het eruit ziet: vrij gewoontjes. Of we nog op Lara wachten anno 2018? Ik denk het wel, dit soort helden zijn tijdloos, maar......"
Tomb Raider
"...Eerste reacties zijn verrassend positief. Had ik op basis van de trailer en clips niet verwacht - het ziet er zo gewoontjes uit. Dat maakt toch wel nieuwsgierig...."
Tomb Raider
"...Ik zou graag eens een script van anderen zien dan Purvis/Wade, want die vind ik met uitzondering van Casino Royale (die ze samen met Paul Haggis schreven) over het algemeen niet geweldig. Al wordt er bij Bond vaak nogal wat veranderd tijdens het draa......"
Regisseursproblemen 'Bond 25' lijken voorbij

laatste ratings

watchlist

Spider-fan heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.