Spider-fan Avatar

Spider-fan

Laatste reviews

Cell(2016)

"...Ik vond hem voor het grootste deel erg goed. Het is een heel ander soort film dan de eerste Cusack/Jackson/King film 1408. Die film speelde voor het..."

Maze Runner: The Scorch Trials(2015)

"...Ik vond deze op één of andere manier wat beter dan de eerste, hoewel inderdaad het concept van het doolhof weg is. Vond hem voor een YA-film..."

Otello(1986)

"...Ik hou niet eens van opera (ik vind de muziek wel mooi, maar de zangstijl niet zo), maar toch heb ik deze geboeid gekeken. Het is op mooie locaties..."

Regression(2015)

"...Het is een interessant gegeven in hoeverre hypnotherapie betrouwbaar is om misdrijven te onderzoeken en in hoeverre dit als beïnvloeding gezien kan..."

Fantastic Four(2015)

"...Ik heb erg genoten van de film. De berichtgeving over hoe slecht ie zou zijn, komt erg overdreven op me over. Aan de andere kant is het waarschijnlijk..."

Laatste reacties

"...Er is niet zoveel gebeurd, concrete dingen die echt te ver gaan waren dan allang genoemd inmiddels. Ietwat gespannen situatie bij de opnames hoogop, want wat andere acteurs zeiden er ook wat van maar hadden er minder moeite mee dan Fisher. Fisher hee......"
Cyborg-acteur Ray Fisher ontslagen en aan de kant gezet door Warner Bros.
"...Viel me eigenlijk in elk opzicht tegen. Jammer. Het concept sprak me enorm aan en ik wist dat ik er niet te veel van moest verwachten door alle problemen. Maar zelfs met lage verwachtingen is het erg weinig bijzonders. Visueel noch qua verhaal is het......"
The New Mutants
"...Timothy: Bedankt. Die is me ontgaan inderdaad. Die hebben ook erg weinig mensen gezien - maar 84 stemmen op IMDb. ..."
'Gorillas in the Mist'-regisseur overleden
"...Stridulum (The Visitor) van Giulio Paradisi uit 1979 is van alle Italiaanse horror/fantasy/sci-fi waarschijnlijk toch wel één van de allervreemdste (al zou het me niet verbazen dat er toch nog iets vreemders is). Opvallend genoeg heeft het allemaal g......"
Filmcafé: Wat is de meest absurde/bizarre film die je ooit hebt gezien?
"...Ik vind zijn films altijd wel goed. Heeft regelmatig opvallende vrouwelijke hoofdrollen in zijn films gehad, zoals in Gorillas in the Mist, Nell (Jodie Foster), of Blink (Madeleine Stowe). Coal Miner's Daughter, wat volgens mij één van zijn beste is......"
'Gorillas in the Mist'-regisseur overleden

laatste ratings

watchlist

Spider-fan heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.