Spider-fan Avatar

Spider-fan

Laatste reviews

Cell(2016)

"...Ik vond hem voor het grootste deel erg goed. Het is een heel ander soort film dan de eerste Cusack/Jackson/King film 1408. Die film speelde voor het..."

Maze Runner: The Scorch Trials(2015)

"...Ik vond deze op één of andere manier wat beter dan de eerste, hoewel inderdaad het concept van het doolhof weg is. Vond hem voor een YA-film..."

Otello(1986)

"...Ik hou niet eens van opera (ik vind de muziek wel mooi, maar de zangstijl niet zo), maar toch heb ik deze geboeid gekeken. Het is op mooie locaties..."

Regression(2015)

"...Het is een interessant gegeven in hoeverre hypnotherapie betrouwbaar is om misdrijven te onderzoeken en in hoeverre dit als beïnvloeding gezien kan..."

Fantastic Four(2015)

"...Ik heb erg genoten van de film. De berichtgeving over hoe slecht ie zou zijn, komt erg overdreven op me over. Aan de andere kant is het waarschijnlijk..."

Laatste reacties

"...Maac: Maar dan vind hij realisme toch niet het belangrijkst, want dan had hij een volledig realistische film gemaakt over slavernij met betrekking tot alle elementen, niet alleen bepaalde aspecten ervan serieus willen benaderen en het geweld dat vol......"
'Quentin Tarantino vindt dat de westerns van John Ford zwaar discrimineren'
"...Deze film wordt redelijk hoog gewaardeerd. Hij is op zich wel sfeervol: een lijkschouwer en zijn zoon die autopsie moeten verrichten op een 's nachts binnengebracht, ongïdentificeerd meisje dat op een plaats delict is gevonden. Het politie-onderzoek......"
The Autopsy of Jane Doe
"...Critici en recensenten zullen zich minder cru uitdrukken, maar verder vind ik weinig verschil met reacties in het algemeen. Er is die tendens iets helemaal top te vinden of helemaal flop, terwijl er meestal plus- en minpunten zijn te vinden in iedere......"
J.K. Rowling maakt 'Harry Potter'-fans weer boos
"...Ben wel blij dat het nu pure horror is en dat zag je in de trailer al. Dat miste ik een beetje in Get Out - daar zit het pas helemaal tegen het eind. Aan de andere kant kan ik subtiliteit wel waarderen, maar Get Out was overal aangekondigd als zijnd......"
Us
"...Ik vond die discussie over die fooi in Reservoir Dogs juist niet realistisch. De dialogen van Tarantino zijn wel leuk, maar ze voelen voor mij totaal niet natuurlijk aan - ze voelen bedacht aan, de dialogen zijn veel te slim uitgedacht om als natuurl......"
'Quentin Tarantino vindt dat de westerns van John Ford zwaar discrimineren'

laatste ratings

watchlist

Spider-fan heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.