Spider-fan Avatar

Spider-fan

Laatste reviews

Cell(2016)

"...Ik vond hem voor het grootste deel erg goed. Het is een heel ander soort film dan de eerste Cusack/Jackson/King film 1408. Die film speelde voor het..."

Maze Runner: The Scorch Trials(2015)

"...Ik vond deze op één of andere manier wat beter dan de eerste, hoewel inderdaad het concept van het doolhof weg is. Vond hem voor een YA-film..."

Otello(1986)

"...Ik hou niet eens van opera (ik vind de muziek wel mooi, maar de zangstijl niet zo), maar toch heb ik deze geboeid gekeken. Het is op mooie locaties..."

Regression(2015)

"...Het is een interessant gegeven in hoeverre hypnotherapie betrouwbaar is om misdrijven te onderzoeken en in hoeverre dit als beïnvloeding gezien kan..."

Fantastic Four(2015)

"...Ik heb erg genoten van de film. De berichtgeving over hoe slecht ie zou zijn, komt erg overdreven op me over. Aan de andere kant is het waarschijnlijk..."

Laatste reacties

"...Net Professor Marston and the Wonder Women gezien over de bedenker van Wonder Woman, William Moulton Marston. Bepaald niet op een standaard manier ontstaan dit personage...."
Het succes en de mislukkingen van het DC Extended Universe
"...Het jammere bij Bond is dat men er niet goed in is een doorlopend verhaal te vertellen over meerdere films. In de Craig periode werd dit geprobeerd, maar het is toch jammerlijk gefaald. In Spectre hadden alle lijnen uit de eerdere films mooi moeten s......"
POLL: Beste en slechtste grootste filmreeksen
"...Voor Tony Todd fans ook wel aan te raden, de serie Dead of Summer uit 2016. Er is maar één seizoen van, maar het is wel een leuke serie. Het is wel de vraag waarom ze hem hier voor genomen hebben, want de serie is meer geïnspireerd door slashers van......"
Toch een nieuwe 'Final Destination'
"...Beste: James Bond. Dit is altijd waar ik het meest naar uitkijk. Het komt denk ik door de combinatie van de muziek, mooie locaties, mooie vrouwen, spanning, humor, stunts die over het algemeen echt zijn. De films zien er ook altijd mooi uit en het......"
POLL: Beste en slechtste grootste filmreeksen
"...Er is mij niks opgevallen van een verandering van 'sfeer' op de site. Misschien bij de reacties onder artikelen die ik niet gelezen heb. Het rare met spelfouten is dat met de meeste spelfouten je nog prima kan begrijpen wat er staat. Je moet het met......"
'Voor de reaguurders op FT'

laatste ratings

watchlist

Spider-fan heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.