Spider-fan Avatar

Spider-fan

Laatste reviews

Cell(2016)

"...Ik vond hem voor het grootste deel erg goed. Het is een heel ander soort film dan de eerste Cusack/Jackson/King film 1408. Die film speelde voor het..."

Maze Runner: The Scorch Trials(2015)

"...Ik vond deze op één of andere manier wat beter dan de eerste, hoewel inderdaad het concept van het doolhof weg is. Vond hem voor een YA-film..."

Otello(1986)

"...Ik hou niet eens van opera (ik vind de muziek wel mooi, maar de zangstijl niet zo), maar toch heb ik deze geboeid gekeken. Het is op mooie locaties..."

Regression(2015)

"...Het is een interessant gegeven in hoeverre hypnotherapie betrouwbaar is om misdrijven te onderzoeken en in hoeverre dit als beïnvloeding gezien kan..."

Fantastic Four(2015)

"...Ik heb erg genoten van de film. De berichtgeving over hoe slecht ie zou zijn, komt erg overdreven op me over. Aan de andere kant is het waarschijnlijk..."

Laatste reacties

"...Frietgezicht: Klopt dat het een beetje vreemd is dat er echt overal lijken liggen. Maar als echt iedereen in de wereld ziek wordt, kunnen de ziekenhuizen het waarschijnlijk ook niet meer aan. Al zouden er in werkelijkheid waarschijnlijk overal hulp......"
The Stand
"...Ik dacht dat dit een fijne ouderwetse, broeierige film noir zou worden. Jammer dat het iets heel anders wordt tegen het einde. En hoe kan het dat Diane Lane (nogal ondergebruikt in deze film) nooit ouder wordt? ..."
Serenity
"...Gister Ares gekeken. De eerste Nederlandse horror-serie ooit gemaakt volgens mij, dus was heel benieuwd. Het enige eerdere dat ik me in Nederland kan herinneren, was een serie getiteld Het Bloed Kruipt (1985), maar dat was niet echt volledig horror,......"
De films die Netflix deze week heeft toegevoegd
"...Nouja, ik denk dat het probleem met een spin-off gewoon is dat je het hoofdbestanddeel wegneemt (in dit geval Bond). Daarom voelt het vaak aan als iets minders. Het kan alleen als je wat het hoofdbestanddeel van de originele reeks uitmaakt, weet te v......"
Halle Berry had bijna haar eigen 'James Bond'-spin-off
"...Ik wist wel van de plannen met Jinx, maar de reden van het niet doorgaan niet. Het nadeel met spin-offs is dat ze vaak zwakker zijn dan het origineel. Er zullen wel uitzonderingen zijn, maar vaak valt het tegen. In de Bond films is het gewoon Bond......"
Halle Berry had bijna haar eigen 'James Bond'-spin-off

laatste ratings

6,2
Aquaman (2018)
Aquaman (2018)
5,5
Look Away (2018)
Look Away (2018)
5,0
Kin (2018)
Kin (2018)
4,5
Serenity (2019)
Serenity (2019)
6,2
It Chapter Two (2019)

watchlist

Spider-fan heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.