Spider-fan Avatar

Spider-fan

Laatste reviews

Cell(2016)

"...Ik vond hem voor het grootste deel erg goed. Het is een heel ander soort film dan de eerste Cusack/Jackson/King film 1408. Die film speelde voor het..."

Maze Runner: The Scorch Trials(2015)

"...Ik vond deze op één of andere manier wat beter dan de eerste, hoewel inderdaad het concept van het doolhof weg is. Vond hem voor een YA-film..."

Otello(1986)

"...Ik hou niet eens van opera (ik vind de muziek wel mooi, maar de zangstijl niet zo), maar toch heb ik deze geboeid gekeken. Het is op mooie locaties..."

Regression(2015)

"...Het is een interessant gegeven in hoeverre hypnotherapie betrouwbaar is om misdrijven te onderzoeken en in hoeverre dit als beïnvloeding gezien kan..."

Fantastic Four(2015)

"...Ik heb erg genoten van de film. De berichtgeving over hoe slecht ie zou zijn, komt erg overdreven op me over. Aan de andere kant is het waarschijnlijk..."

Laatste reacties

"...Ze gooien de volgorde van het verhaal inderdaad door elkaar, wat op zich wel kan natuurlijk. Voornamelijk om het in te korten, denk ik, acht boeken (tot nu toe) is veel voor een film(serie) waarvan het succes nog niet bewezen is. Ik ben wel benieuwd......"
Prachtige gelekte eerste trailer 'The Dark Tower'
"...Ik zou de verhaallijn tussen Blofeld en Bond toch wel verder uitgewerkt willen zien. In de oudere films kwam Blofeld nadat hij voor het eerst volledig te zien is in You Only Live Twice ook nog een paar films terug. Ik zou hem dus een ontsnapping geve......"
Daniel Craig over aanblijven als James Bond
"...Grappig zo'n onafgemaakte trailer. Het ziet er goed uit, maar toch wel heel anders dan de sfeer van de boeken/comics. Het wordt meer vanuit onze wereld verteld, terwijl de boeken juist vanuit de wereld van de scherpschutter worden begonnen, waarna pa......"
Prachtige gelekte eerste trailer 'The Dark Tower'
"...Ingrid Bergman heeft in een aantal van de grootste klassiekers uit de filmgeschiedenis gespeeld, dus een documentaire over haar leven is zeker interessant. Het nadeel vind ik dat de film vrij mondjesmaat ingaat op die films zelf en hoe het was daar a......"
Jag är Ingrid
"...In principe is het positieve dat je dan lang de kans krijgt erover na te denken op wie je stemt. Maar in Nederland zijn we er toch nooit zo lang mee bezig als in de US. ..."
Robert De Niro over Donald Trump

laatste ratings

watchlist

Spider-fan heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.