Spider-fan Avatar

Spider-fan

Laatste reviews

Cell(2016)

"...Ik vond hem voor het grootste deel erg goed. Het is een heel ander soort film dan de eerste Cusack/Jackson/King film 1408. Die film speelde voor het..."

Maze Runner: The Scorch Trials(2015)

"...Ik vond deze op één of andere manier wat beter dan de eerste, hoewel inderdaad het concept van het doolhof weg is. Vond hem voor een YA-film..."

Otello(1986)

"...Ik hou niet eens van opera (ik vind de muziek wel mooi, maar de zangstijl niet zo), maar toch heb ik deze geboeid gekeken. Het is op mooie locaties..."

Regression(2015)

"...Het is een interessant gegeven in hoeverre hypnotherapie betrouwbaar is om misdrijven te onderzoeken en in hoeverre dit als beïnvloeding gezien kan..."

Fantastic Four(2015)

"...Ik heb erg genoten van de film. De berichtgeving over hoe slecht ie zou zijn, komt erg overdreven op me over. Aan de andere kant is het waarschijnlijk..."

Laatste reacties

"...Tijdsparadoxen zijn altijd leuk om over na te denken, maar hoewel deze film het heel ver door wil voeren, klopt het helaas in dit geval toch niet. [spoiler]Als John/Jane door de barkeeper/tijdsagent terug gebracht wordt naar het moment dat Jane haa......"
Predestination
"...Deze film heeft een geweldig basis idee: zowel de bovenklasse als hun staf en bedienden in gelijke mate portretteren om zo twee heel verschillende werelden in hetzelfde huis te laten zien. Het probleem is echter dat er heel veel personages zijn en ze......"
Gosford Park
"...Vermakelijk, maar haalt het niet helemaal bij Sjakie's andere Netflix film Army of the Dead of zijn overige films. Ik heb pas nog Army of the Dead opnieuw gekeken en ondanks de behoorlijke speelduur vind ik die nergens inzakken, alle personages zijn......"
Rebel Moon: Part One - A Child of Fire
"...Ik vind de waardering van de film overal erg tegenvallen. Een absolute topper is het zeker niet, maar geen onvoldoende die ik overal zie. Ik had eerder tussen een 5 en 6 verwacht. Ik geef zelf een 7. Het idee om bestaande nummers voor een musical te......"
Cinderella
"...Het Casablanca label heeft voor mij iets magisch, omdat Parliament/George Clinton tot mijn absolute helden behoren. Hun live optredens (in Nederland vooral in Paradiso) behoren tot de leukste concerten waar ik ooit geweest ben. Ik was altijd benieuwd......"
Spinning Gold

laatste ratings

4,6
Rogue (2020)
Rogue (2020)
3,5
Madame Web (2024)
Madame Web (2024)
5,3
The Nun II (2023)
The Nun II (2023)
7,6
Un Beau Matin (2022)
Un Beau Matin (2022)

watchlist

Spider-fan heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.