Spider-fan Avatar

Spider-fan

Laatste reviews

Cell(2016)

"...Ik vond hem voor het grootste deel erg goed. Het is een heel ander soort film dan de eerste Cusack/Jackson/King film 1408. Die film speelde voor het..."

Maze Runner: The Scorch Trials(2015)

"...Ik vond deze op één of andere manier wat beter dan de eerste, hoewel inderdaad het concept van het doolhof weg is. Vond hem voor een YA-film..."

Otello(1986)

"...Ik hou niet eens van opera (ik vind de muziek wel mooi, maar de zangstijl niet zo), maar toch heb ik deze geboeid gekeken. Het is op mooie locaties..."

Regression(2015)

"...Het is een interessant gegeven in hoeverre hypnotherapie betrouwbaar is om misdrijven te onderzoeken en in hoeverre dit als beïnvloeding gezien kan..."

Fantastic Four(2015)

"...Ik heb erg genoten van de film. De berichtgeving over hoe slecht ie zou zijn, komt erg overdreven op me over. Aan de andere kant is het waarschijnlijk..."

Laatste reacties

"...Ik heb net Fukunaga's Maniac gezien op Netflix, met Emma Stone en Jonah Hill. Moest er even aan wennen, heel ongewone serie, maar ik vond het uiteindelijk wel goed. Het enige wat ik kan bedenken waar het een beetje op leek is Legion met Dan Stevens e......"
Bond-film 'No Time to Die' is helemaal af
"...Ik vond de film wel leuk, maar zag toch niet helemaal wat er nou zo bijzonder aan was dat hij zo hoog gewaardeerd wordt. Van Guadagnino's Suspiria was ik wel erg weg, vond ik de tweede keer nog beter - daar wilde hij een prequel van maken meen ik. Al......"
Volledige cast keert terug voor vervolg op 'Call Me By Your Name'
"...Jammer dat er niet meer extra's zijn, audio-commentaar was sowieso leuk geweest. Maar ik heb ook net de nieuwe blu-ray van The Stand mini-serie (die erg mooi opgeknapt is trouwens) en daar staat zes uur audio-commentaar op, o.a. van King zelf - dus i......"
Blu-ray review 'Doctor Sleep' - gruwelen met Stephen King
"...The Disappointments Room is... disappointing. Het centrale idee vond ik wel origineel, maar een heel zwak scenario. Kate Beckinsale gaat nog wel lekker even uit haar dak tijdens een etentje, maar verder wil dit maar niet wat worden. Beckinsale is d......"
De 5 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd
"...Ook in Twister (Jan de Bont) en The People Under the Stairs (Wes Craven) is zijn muziek gebruikt. En The Wanderers (Philip Kaufman) en de cult animatiefilm Heavy Metal. Toevallig net het vervolg op The Shining gezien, Dr. Sleep (mijn mening staat o......"
Componist van 'The Shining' en 'Shutter Island' overleden

laatste ratings

4,2
Terminal (2016)
6,2
Free Fire (2016)
Free Fire (2016)
6,8
Doctor Sleep (2019)
Doctor Sleep (2019)
5,3
The Lodgers (2017)
The Lodgers (2017)

watchlist

Spider-fan heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.