Spider-fan Avatar

Spider-fan

Laatste reviews

Cell(2016)

"...Ik vond hem voor het grootste deel erg goed. Het is een heel ander soort film dan de eerste Cusack/Jackson/King film 1408. Die film speelde voor het..."

Maze Runner: The Scorch Trials(2015)

"...Ik vond deze op één of andere manier wat beter dan de eerste, hoewel inderdaad het concept van het doolhof weg is. Vond hem voor een YA-film..."

Otello(1986)

"...Ik hou niet eens van opera (ik vind de muziek wel mooi, maar de zangstijl niet zo), maar toch heb ik deze geboeid gekeken. Het is op mooie locaties..."

Regression(2015)

"...Het is een interessant gegeven in hoeverre hypnotherapie betrouwbaar is om misdrijven te onderzoeken en in hoeverre dit als beïnvloeding gezien kan..."

Fantastic Four(2015)

"...Ik heb erg genoten van de film. De berichtgeving over hoe slecht ie zou zijn, komt erg overdreven op me over. Aan de andere kant is het waarschijnlijk..."

Laatste reacties

"...Het lijkt meer een fan-film dan een professionele productie. Locaties lijken redelijk als in de game, maar het ziet er goedkoop en sfeerloos uit, en er is niks bijzonders met personages of verhaal gedaan. ..."
Resident Evil: Welcome to Raccoon City
"...Wat de film alleen mist is een sterker scenario. Actrices zijn perfect, film ziet er mooi uit als productie, goede songs. Maar het scenario is wat stuurloos en pas in de geweldige finale wordt het volbloed horror, met massa's ongedierte en een fantas......"
The Craft
"...Hoewel geen slechte film, heb ik de verhalen nooit bijzonder gevonden. Ze zijn heel standaard uitgewerkt en missen iets verrassends. Wordt toch als een klassieker in zijn soort gezien. ..."
Dead of Night
"...Deel 2 staat nu op Netflix. Schitterende animatie, enorm tempo, verhaal redelijk te volgen zonder deel 1 gezien te hebben. Ga deel 1 ook proberen te vinden...."
White Snake
"...Door de mix van maffe humor, bizarre misdadige personages en een voorkeur voor echt pijnlijk overkomend geweld doet deze me wat denken aan de vroege Coen Brothers films. Zonder hun echt over-the-top visuele stijl dan, maar toch wel een aanrader voor......"
Come to Daddy

laatste ratings

5,6
Sparkle (2012)
Sparkle (2012)
4,9
Halloween Ends (2022)
6,8
Shirley (2020)
Shirley (2020)
7,3
The Innocents (2021)
The Innocents (2021)

watchlist

Spider-fan heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.