Spider-fan Avatar

Spider-fan

Laatste reviews

Cell(2016)

"...Ik vond hem voor het grootste deel erg goed. Het is een heel ander soort film dan de eerste Cusack/Jackson/King film 1408. Die film speelde voor het..."

Maze Runner: The Scorch Trials(2015)

"...Ik vond deze op één of andere manier wat beter dan de eerste, hoewel inderdaad het concept van het doolhof weg is. Vond hem voor een YA-film..."

Otello(1986)

"...Ik hou niet eens van opera (ik vind de muziek wel mooi, maar de zangstijl niet zo), maar toch heb ik deze geboeid gekeken. Het is op mooie locaties..."

Regression(2015)

"...Het is een interessant gegeven in hoeverre hypnotherapie betrouwbaar is om misdrijven te onderzoeken en in hoeverre dit als beïnvloeding gezien kan..."

Fantastic Four(2015)

"...Ik heb erg genoten van de film. De berichtgeving over hoe slecht ie zou zijn, komt erg overdreven op me over. Aan de andere kant is het waarschijnlijk..."

Laatste reacties

"...Ik heb hem nog niet gezien, maar ik vind dat de rating op IMDb wel snel zakt. Is een 8.0, terwijl The Force Awakens veel langer op 8.5 bleef - is nu ook gezakt, maar nog steeds hoger op 8.1. Grappig dat je het nooit goed kan doen: The Force Awakens......"
Fans zeer verdeeld over 'Star Wars: The Last Jedi'
"...Net als bij de Oscars zit er op Filmtotaal een bug bij het stemmen op de film. Je stem wordt dubbel geteld en je kan je cijfer niet meer bijstellen zoals bij alle andere films. Misschien moet iemand dat even oplossen? ..."
Blu-Ray Review: La La Land
"...Misschien is die Porg al gejat. Er staat hier geen beveiliging omheen, dus als je kunt tillen heb je hem zo mee. :) ..."
Officiële speelduur 'Star Wars: The Last Jedi' en duistere foto's!
"...Bij de lokale Pathé stond een geweldige full size First Order Stormtrooper. Staat bij alle Pathé's dezelfde figuur of ook andere figuren uit de reeks? ..."
Officiële speelduur 'Star Wars: The Last Jedi' en duistere foto's!
"...Op zich wel een aardige horrorfilm, zeker geen topper maar voor de liefhebber van het genre wel acceptabel. Wat vreemd is, is dat het titelpersonage een veel uitgebreidere achtergrond heeft dan in de film wordt verteld. Omdat je zijn achtergrond niet......"
Blu-Ray Review: The Bye Bye Man

laatste ratings

watchlist

Spider-fan heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.