Spider-fan Avatar

Spider-fan

Laatste reviews

Cell(2016)

"...Ik vond hem voor het grootste deel erg goed. Het is een heel ander soort film dan de eerste Cusack/Jackson/King film 1408. Die film speelde voor het..."

Maze Runner: The Scorch Trials(2015)

"...Ik vond deze op één of andere manier wat beter dan de eerste, hoewel inderdaad het concept van het doolhof weg is. Vond hem voor een YA-film..."

Otello(1986)

"...Ik hou niet eens van opera (ik vind de muziek wel mooi, maar de zangstijl niet zo), maar toch heb ik deze geboeid gekeken. Het is op mooie locaties..."

Regression(2015)

"...Het is een interessant gegeven in hoeverre hypnotherapie betrouwbaar is om misdrijven te onderzoeken en in hoeverre dit als beïnvloeding gezien kan..."

Fantastic Four(2015)

"...Ik heb erg genoten van de film. De berichtgeving over hoe slecht ie zou zijn, komt erg overdreven op me over. Aan de andere kant is het waarschijnlijk..."

Laatste reacties

"...Ik vond Lords of Salem nog best wel aardig, geen topper maar had wel wat qua sfeer. 31 heb ik (nog) niet gezien. Ik denk dat Rejects zijn beste film is, op al zijn andere films is wel wat aan te merken. House was ik wel weg van destijds, maar ik kan......"
Volledige trailer Rob Zombie's griezelfilm '3 from Hell'!
"...Er zijn niet zoveel 00-agenten, want als er andere voorkomen in de serie zijn het lage nummers, zoals 006 in Goldeneye en 009 in Octopussy. Logisch dus als Bond met pensioen is, dat een andere agent zijn nummer krijgt. En waarom kan dat geen vrouw zi......"
Gerucht: Dit is hoe we de nieuwe 007 ontmoeten in 'Bond 25'
"...King is al héel lang geen verslaafde meer, al gebruikt hij het soms nog wel als onderwerp voor zijn recentere boeken, zoals Revival of Dr. Sleep. Het blijft nog wel een onderwerp van hem, maar zelf gebruikt hij al heel lang niet meer. Hij stopte met......"
Stephen King: 'Trump is enger dan mijn boeken'
"...The Dead Zone vind ik nog steeds één van zijn beste boeken en de verfilming van Cronenberg één van de allerbeste verfilmingen. De rol van Stillson is in het boek veel groter dan in de film trouwens - dus ondanks de film van Cronenberg, zou er ruimte......"
Stephen King: 'Trump is enger dan mijn boeken'
"...Ze hebben met Waltz van Blofeld een tragische figuur gemaakt door zijn jeugd en persoonlijke connectie met Bond. Zo speelt Waltz het dus, en dat ligt in het script besloten.Terwijl de Blofeld van vroeger gewoon een meestercrimineel was, zonder tragis......"
Christoph Waltz' Blofeld terug in 'Bond 25'!

laatste ratings

watchlist

Spider-fan heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.