Spider-fan Avatar

Spider-fan

Laatste reviews

Cell(2016)

"...Ik vond hem voor het grootste deel erg goed. Het is een heel ander soort film dan de eerste Cusack/Jackson/King film 1408. Die film speelde voor het..."

Maze Runner: The Scorch Trials(2015)

"...Ik vond deze op één of andere manier wat beter dan de eerste, hoewel inderdaad het concept van het doolhof weg is. Vond hem voor een YA-film..."

Otello(1986)

"...Ik hou niet eens van opera (ik vind de muziek wel mooi, maar de zangstijl niet zo), maar toch heb ik deze geboeid gekeken. Het is op mooie locaties..."

Regression(2015)

"...Het is een interessant gegeven in hoeverre hypnotherapie betrouwbaar is om misdrijven te onderzoeken en in hoeverre dit als beïnvloeding gezien kan..."

Fantastic Four(2015)

"...Ik heb erg genoten van de film. De berichtgeving over hoe slecht ie zou zijn, komt erg overdreven op me over. Aan de andere kant is het waarschijnlijk..."

Laatste reacties

"...Draven: Serieus? De muziek van Goblin wordt juist als één van de grote pluspunten van Argento's films gezien. De muziek stuwt het geheel als het ware voort vind ik. Maar smaken verschillen natuurlijk, als je er niet van houdt haalt de muziek je miss......"
Hilarisch: Wat doet de horrorpop Annabelle tijdens de lockdown?
"...Het is hoe dan ook een verhaal. Alleen een heel simpel verhaal. Het is ook gebaseerd op gedichten en niet een boek. Ik vond het hoe dan ook wel een heel kleurrijke en vrolijke film. Ik zie het meer als een reeks videoclips of een concert, dus mis h......"
'Cats' krijgt een enorme trap na van Andrew Lloyd Webber
"...Kokosnoot: Welke zijn dat? ..."
Mondkapjes in de bioscoop?
"...Ik vond hem toch wel leuk, maar wel erg weinig Taylor Swift. Ze zingt maar één liedje. Als je zo'n ster hebt zou je die toch beter moeten kunnen gebruiken. Ze zei ook dat ze heel lang op 'katten-school' had gezeten om te leren bewegen als een kat, ma......"
'Cats' krijgt een enorme trap na van Andrew Lloyd Webber
"...Ik moet nog steeds de derde zien. De eerste pas herkeken, die blijf ik erg goed vinden. Deel 2 vond ik een stuk minder. Ik vind de mooiste scène met een pop uit de filmgeschiedenis, die scène in Deep Red van Dario Argento, waarin een man gestalkt w......"
Hilarisch: Wat doet de horrorpop Annabelle tijdens de lockdown?

laatste ratings

watchlist

Spider-fan heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.