Tarkus Avatar

Tarkus

Laatste reviews

Sword of Vengeance(2015)

"...Zwakke film met slechte vertolkingen...."

Children of Dune(2003)

"...Ik wou deze film nog wel eens opnieuw bekijken, misschien dat hij me dan beter zou bevallen. Maar neen hoor. Ik vind dit een saaie film,..."

Les aventures de Rabbi Jacob(1973)

"...Doldwaze komedie met Louis de Funès in de hoofdrol. En als U die naam hoort dan weet je genoeg, ik ben niet echt een fan, maar sommige van zijn..."

The Trust(2016)

"...Met een film van Nicolas Cage ben je tegenwoordig nooit zeker of ie goed is of niet. Dit is weer een van de mindere uit zijn repertoire, en ook uit..."

Knight of Cups(2015)

"...Smaken verschillen.... Ik lees over deze film verschillende reacties, zeer goede en ook zeer slechte. Maar ieder zijn mening natuurlijk, ik behoor..."

Laatste reacties

"...Sobibor (heb ik al),Halloween, The Girl in the Spider's Web, Fantastic Beasts, Widows...."
Blu-rays in maart: van 'Halloween' tot 'Fantastic Beasts 2'
"...Lang geleden dat ik deze film nog eens had gezien. Maar hij blijft leuk, met Urbanus is topvorm. En de mooie Bea Van Der Maat altijd leuk om weer te zien. Maar de ganse cast doet het uitstekend, zowel de grotere namen als de minder bekende. Blijf......"
Koko Flanel
"...Matige komedie met Simon Pegg, de naam die me overhaalde om deze film eens te bekijken. Maar ik heb al veel beter van deze man gezien dat deze film. Hijzelf doet het nog redelijk, maar de andere leden van de cast wil ik liever zo snel mogelijk verg......"
Kill Me Three Times
"...Deze remake van de film uit 1934 blijft wel een leuke film. Veel bekende namen uit de Vlaamse cinema en tv wereld. Het verhaal is alom bekend en is hier prima gebracht. Heb er nog eens plezier aan beleefd. :)..."
De witte
"...Zeer matige thriller, waar ik toch veel meer van had verwacht. Verwarrend verhaal en weinig suspense, wat je toch in een thriller zou mogen verwachten. De hoesafbeelding is onheilspellender dan de ganse film in zijn geheel...."
The Tall Man

laatste ratings

watchlist

Tarkus heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.