Tarkus Avatar

Tarkus

reacties

 • Lang geleden dat ik deze film nog eens had gezien. Maar hij blijft leuk, met Urbanus is topvorm. En de mooie Bea Van Der Maat altijd leuk om weer te zien. Maar de ganse cast doet het uitstekend, zowel de grotere namen als de minder bekende. Blijft een mijlpaal in de Belgische filmgeschiedenis deze film.

  als reactie op de film Koko Flanel

 • Matige komedie met Simon Pegg, de naam die me overhaalde om deze film eens te bekijken. Maar ik heb al veel beter van deze man gezien dat deze film. Hijzelf doet het nog redelijk, maar de andere leden van de cast wil ik liever zo snel mogelijk vergeten.

  als reactie op de film Kill Me Three Times

 • Deze remake van de film uit 1934 blijft wel een leuke film. Veel bekende namen uit de Vlaamse cinema en tv wereld. Het verhaal is alom bekend en is hier prima gebracht. Heb er nog eens plezier aan beleefd. :)

  als reactie op de film De witte

 • Zeer matige thriller, waar ik toch veel meer van had verwacht. Verwarrend verhaal en weinig suspense, wat je toch in een thriller zou mogen verwachten. De hoesafbeelding is onheilspellender dan de ganse film in zijn geheel.

  als reactie op de film The Tall Man

 • Eén van de minder bekende Disney films uit die tijd. Maar toch wel een mooie en leuke film al haalt hij niet het niveau van bv. een Mary Poppins. Ik vond hem wel aardig als een tussendoortje :)

  als reactie op de film Bedknobs and Broomsticks

 • Af en toe heeft de film wel leuke gags, maar persoonlijk had ik er veel meer van verwacht. Ondanks dat de film betrekkelijk kort is (84 minuten waarvan dan nog eens 10 aftiteling) is hij een beetje langdradig. Denk niet dat de humor van Charlie Brown en zijn kompanen echt geschikt is voor een langspeelfilm.

  als reactie op de film The Peanuts Movie

 • Saaie film is dit. De dames in de hoofdrollen konden me wel bekoren, maar Robert Pattinson is totaal miscast. Hij is trouwens een acteur die ik helemaal niet goed vind op een paar rollen na. Te fel overroepen vind ik hem. En deze film is daar weer een bewijs van.

  als reactie op de film Bel Ami

 • Leuke komedie met Peter Sellers in de dubbele hoofdrol. Wellicht is dit een van zijn mindere films, maar toch blijft hij de grappige scènes aaneen rijgen. Peter Sellers zal toch wel altijd bekend blijven om zijn beroemde andere personage, Inspecteur Clouseau. Maar deze film blijft leuk om eens te bekijken.. ook na zovele jaren :)

  als reactie op de film The Prisoner of Zenda

 • Mooie jeugdfilm, met goede speciale effecten zeker voor de tijd waarin de film is gemaakt. Had hem ooit al wel eens gezien, maar vond het wel leuk om hem eens terug te bekijken.

  als reactie op de film The Indian in the Cupboard

 • Redelijk goed Deens drama, dat veel gelijkenissen heeft met Fast & Furious. Ook hier gaat het om stratenraces, echter niet zoveel als in de F & F films, maar het is de aanleiding tot een tragisch ongeval waar de ganse film om draait tenslotte. Prima vertolkingen maar het scenario is voor verbetering vatbaar.

  als reactie op de film Lev stærkt

 • Leuke documentaire waarin men de fans van Bruce Springsteen aan het woord laat. Ze vertellen wat hij voor hen betekent, wat ze hebben meegemaakt met of door hem. Interessante weetjes, maar over de artiest zelf kom je dus niet meer te weten. Als je meer over Bruce zelf wil weten is dit niet de geschikte documentaire.

  als reactie op de film Springsteen & I

 • Hoewel een wat rare film vond ik hem zeker niet slecht. Mede dankzij het geweldige acteertalent van Michael Caine en de prachtige verschijning van Rachel Weisz vond ik deze film best genietbaar. Had er veel minder van verwacht eigenlijk, dus ben er best tevreden over.

  als reactie op de film Youth

 • Matige film met Nicolas Cage in de hoofdrol. Cage doet het wel goed, maar vond de film, hoewel het onderwerp interessant is, over het geheel nogal saai. Ook een beetje te politiek getint, wat niet echt mijn ding is.

  als reactie op de film The Runner

 • Dit is wel een van de slechtste horrorfilms die ik ooit heb gezien. Het verhaal houd nergens steek, en het einde.. tja, als U het snapt.... ???

  als reactie op de film Circle of Eight

 • Films als deze hebben over het algemeen wel een heel simpel verhaaltje. Maar toch kijk ik er graag naar, alleen al omdat ze me, vooral door de muziek, met een goed gevoel achterlaten na het bekijken ervan. Deze film gaf me weer dat gevoel, prima muziek en goede vertolkingen, maar vooral prachtige stemmen !! Kortom: leuke film om een avondje heerlijk van te genieten.

  als reactie op de film Pitch Perfect

 • Een wat speciale film, en eigenlijk niet echt mijn ding. Maar heb hem toch uitgekeken, vooral omwille van de voortreffelijke vertolkingen van de cast en meer bepaald van Bruce Dern. Goed ook dat hij is opgenomen in zwart-wit, draag bij aan het verhaal !!

  als reactie op de film Nebraska

 • Deze film heeft wel een goed verhaal en de vertolkingen zijn ook wel goed. Maar de film in zijn geheel had beter gekund, misschien wat meer spanning en ook een hoger horrorgehalte. Het gaat er allemaal een beetje te 'braaf' aan toe.

  als reactie op de film Borderline Murder

 • Was wel eens benieuwd naar deze film, al waren mijn verwachtingen niet erg hoog. Maar hij is me beter bevallen dan ik ooit had verwacht. Mooie film si het met een goed verhaal en puike vertolkingen.

  als reactie op de film Great Expectations

 • Hier vind ik dus helemaal niets aan. Oersaai, anderhalf uur geklets.... Eentje om snel te vergeten... :(

  als reactie op de film Before Sunrise

 • Hoewel deze film niet echt een topper is, vond ik hem wel goed. Vooral de speciale effecten en de kostumering zijn prachtig, neem daarbij de mooie locaties en decors en je hebt beelden om van de smullen, typisch voor regisseur Guillermo del Toro. Het verhaal zit ook wel goed, ik heb me alleszins niet verveeld met deze prent. Kan hem zeer zeker aanbevelen.

  als reactie op de film Crimson Peak

 • Redelijk goede komedie, heb me er niet met verveeld. Leuk Winona Ryder nog eens te zien, weliswaar ik een wat kleine rol.

  als reactie op de film Sex and Death 101

 • Gebaseerd op ware feiten, maar wel een saaie film. Goede vertolkingen, dat wel maar verder was er weinig aan te beleven.

  als reactie op de film Marguerite

 • Redelijk goede avonturenfilm, met een prima Clive Owen in de hoofdrol. Ook Morgan Freeman is goed al is zijn rol wel klein in deze film. Maar de prent heeft me niet teleurgesteld.

  als reactie op de film Last Knights

 • Matige SF-film waar ik veel meer van verwachtte. Evenwel goede vertolkingen, maar matige speciale effecten. Het is eerder een jeugdfilm geworden dan een volwassen SF thriller.

  als reactie op de film The 5th Wave

 • Prima film gebaseerd op ware feiten. Steengoede cast ook, en prachtige kostuums en locaties. Altijd leerrijk zulke films, zou iedereen moeten gezien hebben.

  als reactie op de film Suffragette

 • Deze TV-film is lang niet slecht. Waar gebeurd verhaal, met een goede cast. Het kon me allemaal wel boeien.

  als reactie op de film The Client List

 • Ondanks de sterrencast die het overigens heel goed doet, kon deze film me maar matig boeien. Ook vind ik hem veel te lang, 2 uur en 20 minuten. Het was niet echt wat ik ervan had verwacht.

  als reactie op de film Inherent Vice

 • De film is me beter bevallen dan ik ooit had verwacht. Ben niet zo'n liefhebber van komedies, maar deze was lang niet slecht. Vond vooral het scenario prima, en ook de actiescènes zijn goed, niet overdreven komisch en dat paste goed bij het karakter van Deadpool. Leuke film dus, die ik warm aanbeveel voor de ganse familie, de allerkleinsten toch maar beter niet :)

  als reactie op de film Deadpool

 • Een topper in het genre is dit zeker niet. Het eerste uur is maar saai, op het einde wordt het iets beter. Het is eens leuk om hem te bekijken, maar daarmee is alles gezegd.

  als reactie op de film The Boy

 • Matige thriller met evenwel goede vertolkingen door een cast vol grote namen. Maar vond het verhaal toch iets te zwak om een goede film te zijn. Een leuk tussendoortje is het wel.

  als reactie op de film Cut Bank

 • Voor mij is dit niet zo'n geslaagde film. Had er veel meer van verwacht, er komen wat grappige scènes in, maar ik vond de film een beetje té politiek getint, vooral op de hedendaagse politiek is er veel kritiek te zien, al dan niet terecht dat laat ik in het midden. Ik hou wel van de Duitse cinema, maar deze hoort er niet bij.

  als reactie op de film Er ist wieder da

 • Redelijke film, waarin vooral Jennifer Lawrence in het oog sprong, al doet Bradley Cooper het ook wel uitstekend. Redelijk scenario dat zeker niet langdradig is. Kortom: prima film voor een avondje vermaak.

  als reactie op de film Serena

 • Het was weer een tijdje geleden dat ik deze film nog eens had gezien. Maar heb me er opnieuw goed met vermaakt. Goede speciale effecten en redelijk goede vertolkingen. Jan de Bont, cameraman van Paul Verhoeven, was de Nederlandse regisseur van dienst toen, spijtig dat men tegenwoordig zo weinig van de man horen. De film heeft, terecht, 2 Oscars gekregen, voor geluid en speciale effecten.

  als reactie op de film Twister

 • Heb wel genoten van deze film boordevol actie. Het verhaal is niet erg origineel, maar voor anderhalf uur vermaak zit je wel goed.

  als reactie op de film Broken Arrow

 • Overbekende film is dit wel, met een sublieme Dustin Hofmann. Maar het onderwerp, autisme, is niet echt mijn interessegebied, met alle respect voor die mensen. Vond de film wat langdradig en dus ook saai.

  als reactie op de film Rain Man