Second in Command (2006)

It's time to take charge!

5,5 details

  • 91 Min
  • Actie
  • Thriller
  • Verenigde Staten
  • Roemenië
91 Min Verenigde Staten

Sam Keenan is een beambte die uitgekozen is als 2de bevelhebber voor de ambassadeur van de V.S. bij een Amerikaanse ambassade in een kleine, turbulente Oost-Europese natie. Wanneer plaatselijke organisaties een staatsgreep proberen te plegen, neemt het hoofd van de natie toevlucht in de ambassade. Vervolgens wordt de ambassade door de goed bewapende organisaties aangevallen. Door deze aanval wordt de ambassadeur van de V.S. vermoord. Nu is het aan Keenan en het kleine leger van de ambassade, bestaande uit mariniers van de V.S., om de aanvallers te weren.

Regie
Simon Fellows
Cast
Jean-Claude Van Damme, Vlad Ivanov, Serban Celea, Emanuel Parvu, Razaaq Adoti, Julie Cox, Velibor Topic, Alan Mckenna, Raffaello Degruttola, Warren Derosa, Elizabeth Barondes, Ian Virgo, William Tapley, Razvan Oprea, Mihai Bisericanu.
Release
02.05.2006

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

videotrailers & clips

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

TheTremor

"...Verhaal is opzich best te doen.... Jammer dat de actie hier en daar wat onrealistisch overkomt geen......"

GREAT gevechtsfilm fan

"...Best wel een goede film van Van Damme redelijk nieuw en toch wel goed goede actie soms goede ge......"

Second in Command

acties