The Second Front (2005)

Every Country Wanted What One Man Possessed.

4,5 details

  • Actie
  • Oorlog
  • Verenigde Staten
  • Rusland
Verenigde Staten

Terwijl de Tweede Wereldoorlog in volle gang is, vechten de inlichtingendiensten van Engeland, Duitsland en Rusland om Nicky Raus, een geniale Duits-Joodse onderzoeker die een wapen van ongekende kracht aan het ontwikkelen is. Als Raus op een spectaculaire wijze ontvoerd wordt door de Duitsers, gaat Amerika zich ermee bemoeien. Geheim agent Frank Hossom krijgt de opdracht om Raus weer uit handen van de Duitsers te krijgen, koste wat kost. Een complicerende factor bij deze missie is dat Frank iets krijgt met Olga Ryabine, de vriendin van Nicky. Zij is een actrice die gedwongen wordt om voor de KGB te werken. De driehoeksrelatie en de internationale intriges vormen een dodelijk web waarin Frank meer en meer verstrikt raakt.

Regie
Dmitri Fiks
Cast
Ron Perlman, Aleksei Serebryakov, Craig Sheffer, Guy Siner, Todd Field, Nicholas Irons, Svetlana Metkina, Aleksei Chadov, Oleg Drach, Sergei Romanyuk, Bohdan Graczyk, Anatoly Gnatuk, Aleksandr Dyachenko, Tom Lasica, Vladimir Samoiluk.
Release
26.04.2005

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

The Second Front

acties