Three Dollars (2005)

It's about change

5,7 details

  • Drama
  • Australië
Australië

Eddie heeft vandaag amper drie dollar op zak, en toch is hij gelukkig, want zijn leven is voortdurend in beweging rond drie belangrijke vrouwen: zijn briljante echtgenote Tanya die les geeft aan de universiteit, hun zes jaar oude dochtertje Abbey en uiteindelijk Amanda, Eddie's liefje uit de middelbare schooltijd die om de negen en een half jaar in zijn leven verschijnt. Genoeg te beleven dus, maar Eddie heeft zoals gezegd maar drie dollar op zak, en wanneer hij opnieuw Amanda ontmoet, zal hij voor een keuze geplaatst worden die de richting van zijn leven voorgoed dreigt te veranderen.

Regie
Robert Connolly
Cast
David Wenham, Frances O'Connor, Julia Blake, Sarah Wynter, David Roberts, Joanna Hunt-Prokhovnik, John Flaus, Jamie Robertson, Christopher Bunworth, Phil Jones, Nico Billeam, Helen Fletcher, Phillip Griffiths, Casey Petersen, Kieron O'Leary.
Release
21.04.2005

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Three Dollars

acties