See No Evil (2006)

This Summer, Evil Gets Raw.

Een verlaten landhuis, een maniakale seriemoordenaar, een agent met een trauma, een hoopje domme tieners en veel bloed.
play

4,5 details

  • 84 Min
  • Horror
  • Thriller
  • Actie
  • Verenigde Staten
  • Australië
84 Min Verenigde Staten

Een groepje jonge delinquenten moet als deel van hun taakstraf schoonmaakwerk verrichten in een vervallen hotel. Wat ze echter niet weten is dat er in het hotel ook een maniak rondloopt. Psychopaat Jacob Goodnight is uit op wraak en zal de aanwezigen een slapeloze nacht bezorgen.

Regie
Gregory Dark
Cast
Rachael Taylor, Michael J. Pagan, Zoe Ventoura, Christina Vidal, Glen Jacobs, Luke Pegler, Steven Vidler, Tiffany Lamb, Craig Horner, Sam Cotton, Mikhael Wilder, Penny McNamee, Cory Robinson, Samantha Noble, Cecily Polson.
Budget
$ 8.000.000
Release
19.05.2006

Filmtotaal Recensie

Regie: Gregory Dark | Cast: Glen ‘Kane’ Jacobs (Jacob Goodnight), Christina Vidal (Christine), Michael J. Pagan (Tyson), Steven Vidler (Frank Williams), e.a. | Speelduur: 84 min. | Jaar: 2006

Na successen als New Wave Hookers (delen één tot en met vier), Sex Freaks en Between The Cheeks (delen één tot en met drie) besloot pornoregisseur Gregory Dark zich eens te richten op een genre met een zo mogelijk nóg slechtere naam: de slasherfilm. Een groepje tieners, gespeeld door acteurs van wie je nog nooit hebt gehoord en ook nooit meer zult horen, moet in See No Evil om overbodige redenen een verlaten landhuis opruimen en gaandeweg verliezen ze wat vitale organen.

Het genre noemen is eigenlijk al een recensie van See No Evil. De gillende meisjes, de agent met een trauma, het moedercomplex van de moordenaar, ieder cliché komt vrolijk langs in een viesbruin kleurtje. De moorden zijn goor en sadistisch, de personages onsympathiek en vanaf pakweg halverwege glijdt de film regelmatig uit over zijn eigen smerigheid om rechtstreeks in slapstick te belanden. Dat is niet erg, een film als deze kijk je voor de moorden, niet voor de spanning.

videotrailers & clips

Laatste reacties

Filmfreak Leo

"...Ik vind deze horror/thriller-flick ook echt kicken. Ik sluit me aan bij bovenstaande comments. De mo......"

strivenge

"...Heb deze film vorige week gezien. Ik vond hem echt wel goed, je kan zeggen dat het weer zo'n typisch......"

jigsawkiller

"...Heeft iemand deze film al gezien laats mss iets wete as ge em al gezien hebt !!!!..."

FOTOPOSTERS & MOVIESTILLS

See No Evil

acties