See No Evil (2006)

This Summer, Evil Gets Raw.

Reviews (1)

Rianne

Avatar

Dit is de eerste film van de filmmaatschappij 'WWE Films'. WWE staat voor World Wrestling Entertainment en het is dus ook geen verrassing dat één van de worstelaars van WWE de hoofdrol speelt, namelijk Kane (Glen Jacobs). Zelf vond ik hem nooit imposant. Het meest frappant en slecht vond ik die aankondiging nog wel als hij in de buurt was. Dan hoorde (en zag) je vliegen zoomen. Vreselijk voorspelbaar dus in die zin en momenten dat je hoort te schrikken, voel je goed aankomen. Verder zitten er veel ongeloofwaardigheden in. Denk bijvoorbeeld aan de geheime gangen die nogal gemakkelijk te vinden zijn. Ze zitten gewoon achter een gesloten deur. De beveiliging is natuurlijk ook een lachertje. Er is namelijk wel heel erg weinig beveiliging voor deze criminelen. Maar bepaalde scènes vond ik wel sterk, zoals bijvoorbeeld de dierenactiviste die opgegeten wordt door de honden. In het begin een korte voorstelling van iedereen, zodat er toch wat karakterontwikkeling was.

Qua amusementswaarde verder gewoon goed te doen. Aangezien het moorden vrij snel begint en je niet een eeuwig durende, nietszeggende aanloop van 40 minuten hebt waarin je jezelf kunt storen aan de acteerprestaties. Wat overigens bedroevend slecht is, maar dat valt te verwachten met allemaal onbekende acteurs en actrices en dat is voor mij ook niet altijd belangrijk in een horrorfilm.

Qua verhaal, wendingen en verrassingen waar horror het wat mij betreft ook van moet hebben, een minnetje. De horror was goed in beeld gebracht, daarvoor een plus. Zo kom ik aan een aardige 6.