Dead & Breakfast (2004)

Its like a bad horror movie, only worse.

4,9 details

  • Musical
  • Horror
  • Thriller
  • Komedie
  • Verenigde Staten
Verenigde Staten

Zes vrienden op weg naar een trouwfeest in Texas, onderbreken hun reis om te overnachten in het slaperige dorpje Lovelock. De gastvrije eigenaar van de plaatselijke herberg verwelkomt hen met open armen. Met de hautaine kok kunnen ze een stuk minder overweg. De volgende ochtend zijn zowel de eigenaar als de kok dood. De sheriff verdenkt de gasten en verbiedt hen het dorp te verlaten. De zaken escaleren wanneer de bizarre inwoners van Lovelock in de ban raken van een boze geest en de zes vastpinnen in de Bed & Breakfast. Slechts gewapend met een roestige kettingzaag en een halve doos patronen zetten ze zich schrap voor een belegering op leven en dood.

Regie
Matthew Leutwyler
Cast
Jeffrey Dean Morgan, David Carradine, Diedrich Bader, Bianca Lawson, Jeremy Sisto, Evan Helmuth, Gina Philips, Portia de Rossi, Vincent Ventresca, Erik Palladino, Oz Perkins, Miranda Bailey, Ever Carradine, Devon Gummersall, Brian Vander Ark, Brooke Allison, Mark Kelly, Johnny Martin, Brent David Fraser, Matthew Leutwyler, Amy Claire, Barry J. Ratcliffe, Ric Barbera, Jeff Enden, Padraic Aubrey, Brian Gattas, Zach Selwyn, David W. Strong, Zed Starkovich, John Oszajca, John Robb, Theresa Burkhart, Luiggi Debiasse.
Release
19.08.2005

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Dead & Breakfast

acties