Open Season (2006)

One Fur All & All Fur One.

Weinig risicovolle eerste animatiefilm van Sony Pictures.
play

5,7 details

  • 99 Min
  • Animatie
  • Avontuur
  • Komedie
  • Familiefilm
  • Verenigde Staten
99 Min Verenigde Staten

In het kleine stadje Timerline woont de grote beer Boog in de garage van boswachter Beth. Z'n lekkere leventje staat op z'n kop als hij Elliot, een hert, tegenkomt en ze samen in het bos belanden net op het moment dat het jachtseizoen gaat beginnen! Samen met alle andere dieren in het bos zorgen ze ervoor dat er dit keer op de jagers gejaagd wordt in plaats van andersom.... (Engels gesproken)

Regie
Roger Allers
Jill Culton
Cast
Martin Lawrence, Ashton Kutcher, Jon Favreau, Billy Connolly, Gary Sinise, Patrick Warburton, Danny Mann, Debra Messing, Jane Krakowski, Jack McGee, Cody Cameron, Gordon Tootoosis, Nika Futterman, Georgia Engel, Michelle Murdocca.
Budget
$ 85.000.000
Opbrengst
$ 197.309.027
Release
29.09.2006

Filmtotaal Recensie

Regie: Roger Allers, Jill Culton & Anthony Stacchi | Stemmen (OV): Martin Lawrence (Boog), Ashton Kutcher (Elliot), Billy Connolly (McSquizzy) e.a. Stemmen (NL): Bridget Maasland, Johnny Kraaikamp Jr., Paul Groot e.a.| Speelduur: 99 minuten | Jaar: 2006

Vier jaar geleden richtte Sony Pictures een eigen animatiebedrijf op: Sony Pictures Animation. Open Season is hun eerste zelfstandige productie, maar veel risico hebben de makers met hun eersteling niet durven nemen, want het ontbreekt de film aan sterke grappen en originele ideeën.

Boog is een grote, bruine huisbeer. Hij heeft al jaren een goed en veilig leven bij zijn bazin aan de rand van het bos. Daar geeft hij voor een klein publiek dagelijks een paar showtjes weg en voor de rest luiert hij als een tevreden kat. De rust is echter snel voorbij als Boog op een dag het leven van het opgefokte hert Elliot redt. Als dank laat Elliot zijn berenvriend proeven van het avontuurlijke leven buiten zijn beschermde bestaan. Nadat ze samen de lokale kruidenier overhoop hebben gehaald, is voor de sheriff de maat vol en wordt Boog vrijgelaten in de wildernis. Samen met Elliot wordt Boog met een helikopter gedropt in de hoge bergen, waar de beer voor het eerst leert leven in het wild. Natuurlijk botert het in het begin totaal niet tussen de twee, maar naar verloop van tijd komen ze nader tot elkaar.

videotrailers & clips

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

adofmirosch

"...Net weer eens gezien, de humor is gewoon heel goed in deze film. Lekker grof het verhaal is niet he......"

FOTOPOSTERS & MOVIESTILLS

Open Season

acties