Poison Ivy: The New Seduction (1997)

All the rules are about to be broken.

4,7 details

  • Drama
  • Thriller
  • Verenigde Staten
Verenigde Staten

De rijke familie Greer leidt een onbezorgd leventje. Ivan is een geslaagd zakenman, Jilian de perfecte huisvrouw en hun dochter Joy een briljante studente. Op een dag krijgen ze bezoek van de aantrekkelijke Violet. Ze is geen onbekende voor de familie. Jaren geleden werkte haar moeder bij hen als kinderoppas. Na een affaire met Ivan werd ze op staande voet ontslagen. Nu is Violet uit op wraak. Ze verleidt het vriendje van de brave Joy en brengt hem het hoofd op hol. Maar ook Ivan blijkt niet ongevoelig voor haar charmes. Hij stort zich zonder nadenken in dit gevaarlijke, erotische avontuur

Regie
Kurt Voss
Cast
Jaime Pressly, Susan Ward, Michael Des Barres, Susan Tyrrell, Greg Vaughan, Megan Edwards, Athena Massey, Trishalee Hardy, Michael McLafferty, Terence Paul Winter, Gregory Vignolle, Tenaya Erich, Merete Van Kamp, Shanna Moakler, Sabrinah Christie.
Release
01.01.1997

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Poison Ivy: The New Seduction

acties