Little Manhattan (2005)

Nothing's as big as your first love.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

Reviews (1)

AutoBoss

Avatar

T+) Een aanrader! :Y

Mijn allereerste gedachte was dat het een soort romcom is in de stijl van When Harry met Sally, maar dan voor beter geschikt kinderen. Maar dat de film is absoluut niet kinderachtig of overdreven sentimenteel. Volwassenen zullen deze film waarschijnlijk zelfs leuker vinden dan jonge kinderen.

Wie de serie The Wonder Years leuk vond, zal deze film ook waarderen. Je merkt duidelijk dat de mannelijke helft van het schrijvers/regiseurs duo betrokken is geweest bij die serie. Ook is te merken dat ze fan zijn van Nora Ephron films (When Harry met Sally, Sleepless in Seattle, You've Got Mail). Little Manhattan overtreft al die films echter ruimschoots.
De film Flipped (2010) lijkt er ook wel een beetje op. Maar die film is ook bij weinigen bekend.


Woody Allens Manhattan, ook een zogenaamde love letter to New York verbleekt bij de tour door Central Park vanuit het oogpunt van kind in.