AutoBoss Avatar

AutoBoss

Laatste reviews

Star Trek(2009)

"...Een van de beste Star Trek films, die ook voor de niet hardcore Trekkie leuk is. Maar ik vond hetm niet zo sterk in balans als First Contact...."

Little Manhattan(2005)

"...T+) Een aanrader! :Y Mijn allereerste gedachte was dat het een soort romcom is in de stijl van When Harry met Sally, maar dan voor beter geschikt..."

Accepted(2006)

"...De Mac guy en zijn vriendje PC guy in een college film. :+ Alleen wordt deze gespeelt door een andere dikke nerd in deze film. :P Had verwacht dat..."

Festen(1998)

"...Fijn voor de liefhebber en histici dat het een Dogma film is, maar irrelevant voor de kijker die alleen het eindproduct beoordeelt. Die wil vermaakt,..."

Titanic(1997)

"...Die grote boot doet het goed op het grote scherm. Ik vond het absoluut geen goed liefdesverhaal. Gewoon twee geile tieners die elkaar net een paar uur..."

Laatste reacties

"...[quote=Frietgezicht]Wat is First Contact?[/quote] Star Trek: First Contact . Een eerdere Star Trek film over een andere crew. [url]www.filmtotaal.nl/film.php?id=3844[/url]..."
Star Trek
"...Mooie beelden, maar het verhaal de gekunstelde diepzinnigheid veel te dik oven op. Als natuurfilm erg mooi. Maar verhaal en beelden zijn wel kitcherig en clichématig. Jonge man die kapitilistische wereld verlaat en dan die vrijgevochten Europese hipp......"
Into the Wild
"...Klinkt een beetje als Jumanji in Space. Is dit leuk voor de kids?..."
Zathura: A Space Adventure
"...Visueel heel mooi, maar afgezien van het 3D effect, maakte de film weinig indruk op mij. Landschappen en figuren die al veel eerder heb gezien in games als World of Warcraft. Zeer platte houten stereotype karakters en ongeïnspirerende verhaal. De tra......"
Avatar
"...Klinkt als een film waarin Kate Winslet haar bloemetjesjurk uittrekt. :E :P..."
Hideous Kinky

laatste ratings

6,1
Dumb & Dumber (1994)
Dumb & Dumber (1994)
6,1
Liberal Arts (2012)
Liberal Arts (2012)
7,2
Cape Fear (1991)
Cape Fear (1991)
8,6
Apocalypse Now (1979)

watchlist

AutoBoss heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.