AutoBoss Avatar

AutoBoss

reacties

  • [quote=Frietgezicht]Wat is First Contact?[/quote] Star Trek: First Contact . Een eerdere Star Trek film over een andere crew. [url]www.filmtotaal.nl/film.php?id=3844[/url]

    als reactie op de film Star Trek

  • Mooie beelden, maar het verhaal de gekunstelde diepzinnigheid veel te dik oven op. Als natuurfilm erg mooi. Maar verhaal en beelden zijn wel kitcherig en clichématig. Jonge man die kapitilistische wereld verlaat en dan die vrijgevochten Europese hippiekampers tegenkomt met natuurlijk schaamte een topless Europese chick te zien. Supermooie natuur op de achtergrond in elk shot, maar daarvoor kun je beter een BBC en NatGeo blu-ray disc voor opzetten.

    als reactie op de film Into the Wild

  • Klinkt een beetje als Jumanji in Space. Is dit leuk voor de kids?

    als reactie op de film Zathura: A Space Adventure

  • Visueel heel mooi, maar afgezien van het 3D effect, maakte de film weinig indruk op mij. Landschappen en figuren die al veel eerder heb gezien in games als World of Warcraft. Zeer platte houten stereotype karakters en ongeïnspirerende verhaal. De tranentrekkende clichés lagen er zo dik bovenop dat het tenenkrommend sneu werd. Tegen het eind van de film kon het me werkelijk geen ene kont schelen dat ze elkaar aan het uitmoorden zijn. Het verhaal en personages zijn geen zaken waar je na afloop nog over nadenkt en napraat. Popcornvermaak dus. Wel een hele toffe film voor in bioscoop, maar een keer gezien hebben is genoeg. Op tv blijft er weinig over dan een zeer mooi geanimeerde tekenfilm. [quote=JSP] Sommige mensen zeuren vanwege het simpele verhaal, maar wat wil je met dit special-effect spektakel? Een ingewikkeld complot met onverwachtse wending? Kom op zeg! [/quote] Waarom kan dat niet? Het een sluit het ander niet uit, zie bijvoorbeeld The Matrix, Inception.

    als reactie op de film Avatar

  • Klinkt als een film waarin Kate Winslet haar bloemetjesjurk uittrekt. :E :P

    als reactie op de film Hideous Kinky

  • Bril[b]JANT[/b] [i]came[/i][b]RA[/b]werk. VOEGT eeeeeeeecht [b]SUPER[/b]VEEL TOE AAAN [i]HeT[/i] [b]KIJK[/b] p l e z IER. Kan ER bijn@ NET zo van ge[b][u]NIET[/u][/b]en ALS BIJ die [u]andere[/u] [b]TOP[/b]lilm. Bijna nET ZO goed ALS ZOOMIN zoomuit 10 PUNT 5 [b][i]BAM IN YOUR[/i] FACE[/b] schud met camera schud Apocalypse .:|

    als reactie op de film The Bourne Supremacy

  • Allemaal lekkere geblondeerde chickies in te korte rokjes en stuiterende tieten. Wat wil je nog meer? Topfilm dus. :E

    als reactie op de film Bring It On: In It to Win It

  • [quote=ASHWIN102]Ik vond de dansscenes superlomp. Ze moesten "vechtend" tegen elkaar dansen. Het ging nergens over! Typisch een vrouwenfilm. :| :r[/quote] Dat was helaas niet het enige lompe aan deze film. "Bring it On" uit 2000 was best nog vermakelijk met aardige acteurs. Deze versie is alleen maar flauw, ook cinematografisch en choreografisch is het net als de acteurs: amateuristisch.

    als reactie op de film Bring It On: All or Nothing

  • Een redelijke tv-film. Door de foto lijkt het een horror-film, maar dat is het zeker niet. Als je houdt van series als de Twilight Zone, dan zal deze film je ook bevallen.

    als reactie op de film Black River

  • [quote=hewk]@Appesoester, United 93 is niet hetzelfde als Flight 93.[/quote] Lees dan wat Appesoester schreef: United 93 heette [b]eerst[/b] Flight 93. Dat was dus de werktitel idd.

    als reactie op de film United 93

  • De film begint met op het sentiment te werken door de kijker langzaam met enkele pasagiers kennis te laten maken. Iedereen weet dat het waargebeurd is en het dus om echte mensen gaat, waarvan je de afloop weet; op deze symphatie kweken is overkill. Daarna standaard shakeycam filmtechnieken. Beetje Discovery Channel-achtig. [rating 2.5]

    als reactie op de film United 93

  • [dubbelpost]

    als reactie op de film Purple Rain

  • [quote=Nina]Prince is een genie!!![/quote] Prince vooral heel veel geschreven. Daar zit best veel troep tussen. Slechts af en toe iets redelijk geniaals. Hij is wel uniek als entertainer. De film [rating 2]. De soundtrack [rating 3.5].[/quote]

    als reactie op de film Purple Rain

  • Op de acteurs na, kun je de films eigenlijk niet vergelijken. The Breakfast Club is was verfrissend. St. Elmo's Fire is meer een soap van anderhalf uur. [rating 2]

    als reactie op de film St. Elmo's Fire

  • Enorme overdaad aan shakeycam en zoom in zoom uit effecten. :r Achterlijk camerawerk verergert het slechte verhaal alleen maar. [rating 0.5]

    als reactie op de film 10.5: Apocalypse

  • [quote=BunnyHunter]waardeloos...doen alsof het oud Zeeuws toeristen dorp midden in rotterdam ligt... ik heb me rot gelachen..[/quote] Lekker belangrijk, het is een film, geen documentaire. Er klopt wel vaker iets niet in films. Maakt een film niet gelijk waardeloos. Oe, The Godfather. Italianen spreken geen Engels: waardeloos. :|

    als reactie op de film Ngo si seoi

  • Mooie beelden, sfeer, geluid. Verhaal nogal slap. Dat gejank over dat "save the children, the poor children" irriteerde me mateloos. [rating 2] Save the clock tower. :E [rating 5]

    als reactie op de film The Haunting

  • Leuke film met veel grappige wendingen in het plot.

    als reactie op de film When Brendan Met Trudy

  • [quote=Razor]Ondanks dat Denzel Washington een top acteur is vind ik zijn karakter hier een beetje geforceerd. Maar dat kan natuurlijk ook komen door vergelijking met zijn andere rollen.[/quote] Onbegrijpelijk dat hij uitgerekend voor dit gedrocht een oscar heeft gekregen. Ik vind Denzel zeer ongeloofwaardig overkomen.Over de top spelend om een genuine badass motherfucker neer te zetten. Zelden een neger zo onovertuigend een neger zien spelen. Zelfs Bill Cosby is geloofwaardiger als een nigger from the hood dan Denzel.

    als reactie op de film Training Day

  • [quote=Emir]Omg vorig week waren alle 3 delen op veronica te zien.. wat een klote zender ook[/quote] Welke zender is klote? Op Eén is er tenminste geen reclame tussendoor.

    als reactie op de film Back to the Future

  • [quote=CAG]wat blijft dit toch een goede film. Vooral het begin. Eerst jagen ze op hem en dan...gaat het hele politiekorps eraan! hahaha..[/quote] Dat is toch deel 1?

    als reactie op de film Rambo: First Blood Part II

  • [quote=Blight]Reloaded is in ieder geval onderschat. Ja, je leest het goed, ONDERSCHAT. Veel mensen klagen steen en been over het gebrek van antwoorden op de vragen die bij mensen opkomen bij het zien van the matrix. [/quote] Dat interessant doen met zogenaamde filosofische diepzinnig geneuzel kon ik nog best behappen. Ik bedoel:"Everything that has a beginning has an end." Wow. :O :B Maar uiteindelijk kwam het erop neer dat de Super Wazio-Bros niet genoeg geld hadden voor deel 1, wat ze in deel 2 en 3 ruimschoots gecompenseerd hebben. Deel 2 leek ook alleen maar gebouwd om die coole Podrace scene, waar ze zo trots op waren. Een speciaal aangelegde snelweg enzo, blablabla. Totaal overbodig lange dans/liefdesscene. En in deel 3 die over the top CGI actie scene. O+ Kreeg hoofdpijn van het geluid. Verder maakte het totaal geen indruk op mij. Drie uur lang toewerken naar zo'n boutscene is een ontzettende afknapper. Vechtscene met de eindbaas in de regen of met 100den clones was wel grappig, maar alleen als je het als een comedy bekijkt. Spannend was het allemaal niet.

    als reactie op de film The Matrix Revolutions

  • [quote=M1r4]En hij schrikt van de beeper omdat hij dat ding helemaal vergeten was doordat het ding maar niet gebiept werd.... Als je azijn wilt pissen, doe het dan ff in een fles dan kun je een azijnfabriek beginnen. ;) [/quote] Inderdaad, ik schrik me nog steeds wel eens de pleuris van de trilstand van mijn mobiel. :E Stanley Tucci is ook briljant in de film. T+)

    als reactie op de film The Terminal

  • [quote=lordhumangus]...[/quote] Ik heb het helemaal niet zo ervaren. Dat Viktor flipt bij de tv's is bijvoorbeeld niet omdat hij er nooit een gezien heeft, maar omdat het geluid uit staat. Verder vond ik hem juist als sympatieke, inventieve outsider neergezet door Hanks. Amerikanen zijn echt niet superieur aan hem in deze film. Sommigen zijn juist uitermate dom, bureaucratisch, niet meelevend en meedenkend. Het is maar hoe je het bekijkt dus. Ik vond het een leuke film, met ontroerende stukjes.

    als reactie op de film The Terminal

  • Waarom riep ie nou zomaar uit het niets "Boobies!"? O+ (Zie ook [url=http://www.imdb.com/title/tt0335121/board/nest/17135030]IMDb forum[/url])

    als reactie op de film Godsend

  • Aardig, maar een andere film over oplichters is veel leuker: Matchstick Men met Nicolas Cage.

    als reactie op de film Heartbreakers