Norbit (2007)

Have You Ever Made A Really Big Mistake?

Reviews (4)

de janker

Avatar

Eddie Murphy werd voor deze film driemaal genomineerd voor “slechtste acteur/actrice” (een voor elk personage die hij speelde), een keer voor slechtste schermkoppel (wederom tussen meerdere personages vertolkt door hem) en een voor slechtste scenario. Hij won alle drie de “slechtste acteur”-prijzen. Daarmee werd hij de eerste persoon die de prijs won voor zowel acteur als actrice.dat was dus niet zo leuk voor hem, hij had toch flink zijn best gedaan. Eddie wist het niet meer en gooide zijn razia award ver weg.

DarkPhalanx

Avatar

Ik verbaas me echt over de slechte reacties over deze film, m,n vriendin en ik zijn er vorige week heen geweest en wij vonden hem echt leuk. Soms vraag ik me af of we wel dezelfde film hebben gezien. Ik stond gisteren in de rij voor een andere film bij de bios en hoorde een man tegen zijn vrouw achter ons in de rij zeggen. Norbit schijnt heel slecht te zijn dus we gaan naar 300 :S. Ik zou zeggen trek je eigen oordeel want volgens mij hebben we een hoop bevooroordeelde mensen rondlopen.

Nr|Five

Avatar

Nou mijn reactie is blijkbaar heel gezellig verwijderd dus bij deze nog een keer.

Norbit is een film die je rustig een keer kan huren / (dare I say) downloaden, want het geld is het absoluut niet waard. Het verhaal is ongelovelijk voorspelbaar en bepaalde acties van de personages zijn erg onrealistisch. De hele film voelt onnatuurlijk aan, zelfs voor zo'n comedy.

Daarbij ook dat de fat jokes in het algemeen niet grappig waren. De leukste grappen hebben de meeste al gezien door middel van de trailer.

Ik ben zelf een echte Murphy fan, maar dit is toch een film die je beter kan overslaan.

En nu hopen dat m'n post niet op een wonderbaarlijke manier verdwijnt :P

// Nr|Five

Jimmink

Avatar

...ja, maar wat ik nodig heb is een reactie van iemand die de film ook daadwerkelijk heeft gezien. Ik kan namelijk niets met een reactie die voortborduurt op het imago van eerdere Murphy-film. En hoewel het ernaaruit ziet dat deze film net zo'n Americanistisch wangedrocht is als eerdere films van Eddy Murphy, vind ik toch dat deze film onbevlekt ontvangen moet worden

Gisteren stond het waarderingscijfer op een 1. Ik kan niet geloven dat dat cijfer is gegeven door mensen die de film hebben gezien. Het internationale cijfer is sinds gisteren gestegen van een 3 naar >5. Dit zijn denk ik wel mensen die de film hebben gezien.