Jimmink Avatar

Jimmink

Laatste reviews

De vierde man(1983)

"...Briljante film, ik kan niks anders zeggen! Je kunt natuurlijk afdingen op het acteerspel, de visuals, het tempo, het typisch Nederlandse acteerspel..."

Bitter Moon(1992)

"...Ik heb de film jaren geleden gezien en vond hem toen én mooi gemaakt, én goed gecast, én een goed geschreven & bedacht verhaal (hoewel ik het einde..."

Closer(2004)

"...Dank voor je (her)plaatsing van je recensie: deze sluit helemaal aan bij hoe ik de film heb beleefd: een verademing in de zee aan mindere films die..."

Norbit(2007)

"......ja, maar wat ik nodig heb is een reactie van iemand die de film ook daadwerkelijk heeft gezien. Ik kan namelijk niets met een reactie die..."

Night at the Museum(2006)

"...Ik ben gisteren door mijn vrouw ermee naartoe gesleurd (ze zei dat we naar de Ikea gingen; blij dat we voor de bioscoop stopten). Had vooraf helemaal..."

Laatste reacties

"...Ik lees net alle reacties (wat een boel) en maar één gedachte komt in mij boven: hoe kun je nou negatief doen over deze film? Hij is ongegeneerd briljant, simpelweg prachtig. Punt uit...."
Eternal Sunshine of the Spotless Mind
"...[quote=BertjeDH] Robert Davi is 2 weken terug trouwens overleden...[/quote] Robert Davi[b]s[/b], een rechter in de US, is overleden. Google vindt geen enkele dode Robert Davi, en zijn [url=http://dancassian.tripod.com/RobertDaviFanClub.html] fans......"
Licence to Kill
"...Meestal ben ik erg genuanceerd in mijn mening over films, maar bij deze hoeft dat niet: erg erg erg leuke film met een erg leuk uitgangspunt! Goed uitgewerkt ook. Wat mij bij deze helemaal niet stoort is dat hij niet ingewikkeld is, onnatuurlijk of o......"
Hitch
"...Hoewel ik altijd probeer onbevangen naar een film te kijken, kwam ik er niet doorheen: een combinatie van slecht script (dingen zijn te verwachten), slechte visuals en slecht acteerwerk, waarbij Eddy Murphy het nog niet eens zo slecht doet, maar waar......"
The Golden Child
"...[quote=Pimsel]Zeer vermakelijke comedy die naar mijn mening eigenlijk rond de kerst gekeken moet worden.[/quote] Volgens mij is het thans vlak voor kerst...."
Trading Places

laatste ratings

Jimmink heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Jimmink heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.