Jimmink Avatar

Jimmink

reacties

  • Ik lees net alle reacties (wat een boel) en maar één gedachte komt in mij boven: hoe kun je nou negatief doen over deze film? Hij is ongegeneerd briljant, simpelweg prachtig. Punt uit.

    als reactie op de film Eternal Sunshine of the Spotless Mind

  • [quote=BertjeDH] Robert Davi is 2 weken terug trouwens overleden...[/quote] Robert Davi[b]s[/b], een rechter in de US, is overleden. Google vindt geen enkele dode Robert Davi, en zijn [url=http://dancassian.tripod.com/RobertDaviFanClub.html] fans [/url] zouden het toch moeten weten.

    als reactie op de film Licence to Kill

  • Meestal ben ik erg genuanceerd in mijn mening over films, maar bij deze hoeft dat niet: erg erg erg leuke film met een erg leuk uitgangspunt! Goed uitgewerkt ook. Wat mij bij deze helemaal niet stoort is dat hij niet ingewikkeld is, onnatuurlijk of onrealistisch. het was vanavond voor de tweede keer erg lekker genieten.

    als reactie op de film Hitch

  • Hoewel ik altijd probeer onbevangen naar een film te kijken, kwam ik er niet doorheen: een combinatie van slecht script (dingen zijn te verwachten), slechte visuals en slecht acteerwerk, waarbij Eddy Murphy het nog niet eens zo slecht doet, maar waarbij je wel al aan begint te voelen dat dit het begin is van de neergang van Eddy. Ik kijk hem niet meer dus.

    als reactie op de film The Golden Child

  • [quote=Pimsel]Zeer vermakelijke comedy die naar mijn mening eigenlijk rond de kerst gekeken moet worden.[/quote] Volgens mij is het thans vlak voor kerst.

    als reactie op de film Trading Places

  • Ik vond hem heel erg leuk. Niks mis met een luchtige komedie om zonder nadenken bij te hangen af en toe.

    als reactie op de film Sgt. Bilko

  • Ik vond er niets aan in de bioscoop en ga hem zeker nu ook niet kijken. Ik had nog een Woody Allen op band staan, en die gaat zeker voor nu.

    als reactie op de film Panic Room