Barbie: Fairytopia (2005)

Discover a Magical New Land

5,6 details

  • 70 Min
  • Animatie
  • Familiefilm
  • Verenigde Staten
70 Min Verenigde Staten

In het land Fairytopia woont Elina, een mooie bloemenfee die heel graag vleugels wil hebben. Ze woont samen met Bibbie, een eigenzinnige maar lieve pluisbal, in een grote bloem in een magisch weiland. Op een dag wordt Elina wakker en ontdekt ze dat haar bloemwoning ziek is en dat haar feeenvriendjes en vriendinnetje niet meer kunnen vliegen! Ze verzamelt de moed om te helpen en begint aan een fantastische reis op zoek naar Azura, een beschermfee die het probleem misschien kan oplossen. Onderweg ontmoet ze nieuwe mensen die haar moed op de proef stellen en haar de waarde van echte vriendschap tonen. Maar kan een fee zonder vleugels heel Fairytopia redden?

Regie
Walter P. Martishius
Will Lau
Cast
Kelly Sheridan, Alessandro Juliani, Kathleen Barr, Tabitha St. Germain, Lee Tockar, Brian Drummond, Venus Terzo, Britt McKillip, Chiara Zanni, Michael Dobson, Scott McNeil, Nancy Sorel, Mark Oliver.
Release
08.03.2005

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

videotrailers & clips

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Chrischzz

"...Shit,.. dat ik deze gemist heb.. Gelukkig hebben we em ook op dvd....."

Barbie: Fairytopia

acties