7,4 details

  • 105 Min
  • Drama
  • Spanje
105 Min Spanje

Nadat zijn vader werd geveld door een infarct, was Jorge gedwongen om zijn baan over te nemen. Hij heeft de laatste jaren hard gewerkt, naast de zorg voor zijn vader rondde hij ook nog zijn studie af, maar nu wil hij eens iets voor zichzelf doen. Via zijn broer Antonio ontmoet hij Paula, een vrouw waarmee hij een aparte relatie ontwikkelt. Van haar leert Jorge dat hij zich niet voor alles verantwoordelijk moet voelen en dat hij zijn eigen dromen moet najagen. Het wordt tijd dat hij negeert wat de wereld van hem verwacht. Alles lijkt te gaan veranderen voor Jorge…of toch niet....

Regie
Daniel Sánchez Arévalo
Cast
Antonio de la Torre, Raúl Arévalo, Marta Etura, Manuel Morón, Roberto Enríquez, Héctor Colomé, Marta Aledo, Quim Gutiérrez, Joaquín Notario, Esther Ortega, Ana Wagener, Natalia Mateo, Alba Gárate, Eva Pallarés, Carmen Arévalo.
Release
24.03.2006

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

videotrailers & clips

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Azuloscurocasinegro

acties