The Last Kiss

The Last Kiss (2006)

We all make choices. What's yours?

Reviews (1)

Palumara

Avatar

Het verhaal is alles behalve vernieuwend, maar de uitwerking is heel goed. De film heeft alle potentie om de mist in te gaan met clichés, maar doet dat niet. Vooral aan het einde, het gebeurt te vaak dat zo'n film eindigt in een happy end en dat iedereen iets te vrolijk is. Gelukkig laat The Last Kiss zien dat dat niet volledig reëel is.
Het lukt ze ook erg goed om de grote angsten van het ouder worden over te brengen. Hoe alles heel zeker en onveranderlijk kan lijken.
Het is aan de ene kant jammer dat de bijrollen weinig aandacht krijgen, maar aan de andere kant helpen ze wel erg goed om het drama van het hoofdverhaal wat te versterken, zonder de aandacht er teveel van af te leiden. Ze laten nu vooral zien dat relatieproblemen ook bij het leven horen. Wat ik wel erg jammer vond is dat het verhaal niet origineel is, maar dat het uit L'Ultimo Bacio komt. Dan hadden ze wat mij betreft een iets interessanter verhaal uit mogen kiezen, er bestaan wel genoeg films over vreemdgaan. Uiteindelijk is het vooral erg fijn om Zach Braff te zien acteren, de hele reden voor mij om de film te gaan kijken.