Palumara Avatar

Palumara

Laatste reviews

Catch and Release(2006)

"...Leuke feel good movie met een ietsiepietsie soapgehalte! Voor mij kwam de film juist niet over als een romkom cliché . Op het einde dan misschien..."

De battre mon coeur s'est arrêté(2005)

"...Heel erg onder de indruk van deze film toen ik 'm een jaar of drie geleden zag en sindsdien geweldig op zoek geweest naar de DVD. Nu ie onder het..."

To Gillian on Her 37th Birthday(1996)

"...Ik zoek naar woorden om te beschrijven wat To Gillian on Her 37th Birthday voor mij was, vanaf het begin dat de film startte tot aan het moment dat de..."

Auberge espagnole, L'(2002)

"...Heerlijke feel-good movie, die mij achterliet met een zeer positief en senang gevoel. De montage in sommige scenes is grappig (zoals helemaal in het..."

Uptown Girls(2003)

"...Leuke film, niet echt top of zo, maar wel gewoon vermakelijk. Ik ben niet het type wat erg van meisjesfilms houd, maar deze is uit te houden door de..."

Laatste reacties

"...Sterke dialogen, uitstekend acteerwerk en prachtige beelden. Ik vond het allesbehalve saai, omdat je nauwelijks tijd hebt om de geweldige zinnen (eeuwige liefde is net een spook, iedereen heeft erover maar niemand heeft het ooit gezien) te onthouden......."
A Good Woman
"...Uitstekende komedie, zeer evenwichtig opgebouwd en met enkele hilarische uitschieters. De 'chemie' tussen Silverstone en Fraser komt goed over, maar voor mij waren het Christopher Walken en vooral Sissy Spacek die de show stalen...."
Blast from the Past
"...Deze film heb ik eerder in 2004 gezien, iets later dus, op dvd. Ik vond deze film in 2004 de beste die ik dat jaar heb gezien. Prachtige vertolking van Pierce Brosnan en Sophie Vavasseur als Evelyn. Heel goed verhaal. Zeker als het waargebeurd is. He......"
Evelyn
"...Wat een heerlijke film. Snel, veel acties, prachtig gefilmd en ontzettend grappig. Het is misschien allemaal van Tarantino afgekeken, maar dan wel erg goed. De film barst van de verschrikkelijk goede en hilarische personages, en met name Brad Pitt is......"
Snatch.
"...Leuke en vermakelijke film, waarbij Wilson en Vaughn een vermakelijk duo vormen en elkaar goed aanvullen. Wilson vind ik sowieso altijd bijzonder komisch, vooral de manier hoe hij praat en altijd zo droog weet over te komen. Het verhaaltje bevat wel......"
Wedding Crashers

laatste ratings

watchlist

Palumara heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.