Palumara Avatar

Palumara

reacties

  • Sterke dialogen, uitstekend acteerwerk en prachtige beelden. Ik vond het allesbehalve saai, omdat je nauwelijks tijd hebt om de geweldige zinnen (eeuwige liefde is net een spook, iedereen heeft erover maar niemand heeft het ooit gezien) te onthouden. Ik heb me prima vermaakt en ik wil 'm nog wel een keer zien.

    als reactie op de film A Good Woman

  • Uitstekende komedie, zeer evenwichtig opgebouwd en met enkele hilarische uitschieters. De 'chemie' tussen Silverstone en Fraser komt goed over, maar voor mij waren het Christopher Walken en vooral Sissy Spacek die de show stalen.

    als reactie op de film Blast from the Past

  • Deze film heb ik eerder in 2004 gezien, iets later dus, op dvd. Ik vond deze film in 2004 de beste die ik dat jaar heb gezien. Prachtige vertolking van Pierce Brosnan en Sophie Vavasseur als Evelyn. Heel goed verhaal. Zeker als het waargebeurd is. Heel ontroerend.

    als reactie op de film Evelyn

  • Wat een heerlijke film. Snel, veel acties, prachtig gefilmd en ontzettend grappig. Het is misschien allemaal van Tarantino afgekeken, maar dan wel erg goed. De film barst van de verschrikkelijk goede en hilarische personages, en met name Brad Pitt is fantastisch als Ierse zigeuner, die een zo'n onduidelijk accent heeft, dat zelfs niemand in de film 'm verstaat, meesterlijk. Beste film van het jaar, althans voor mij.

    als reactie op de film Snatch.

  • Leuke en vermakelijke film, waarbij Wilson en Vaughn een vermakelijk duo vormen en elkaar goed aanvullen. Wilson vind ik sowieso altijd bijzonder komisch, vooral de manier hoe hij praat en altijd zo droog weet over te komen. Het verhaaltje bevat wel de nodige clichés en is vrij voorspelbaar, maar verveelt door het enthousiasme van de acteurs en een aantal leuke grappen eigenlijk geen moment.

    als reactie op de film Wedding Crashers

  • Net dus bekeken, maar boven mijn verwachttingen! Zaten wel spannende momenten in verhaal was ook wel aardig en acteerprestatie's etc was ook wel in orde...maar Anne Heche vond ik heel overtuigend en me passie acteren.

    als reactie op de film The Dead Will Tell

  • Geinige film met een aantal mooie actiescenes. De combinatie actie-humor vind ik goed uitgebalanceerd in deze film. Ik kan me voorstellen dat de timing van humor midden in actiescenes sommige kijkers niet kan bekoren. Ik heb in ieder geval met plezier naar deze onderhoudende film gekeken. Voor het overige is deze film geen hoogvlieger qua kwaliteit en originaliteit, maar gewoon ouderwets pretentieloos knallen en lachen.

    als reactie op de film Hollywood Homicide

  • In z'n genre een prima film. Wie verwacht ooit nog een verrassend verhaal te vinden in een romantische komedie heeft te weinig boeken gelezen en films gekeken. Ik was van tevoren bijzonder skeptisch en de film valt geheel buiten mijn voorkeur-parameters, maar ik heb me goed vermaakt. En dat, geloof het of niet beste broeders en zusters, wil wat zeggen, echt waar ;-)

    als reactie op de film The Wedding Date