White Noise 2: The Light (2007)

Sometimes they don't come back alone.

5,4 details

  • 99 Min
  • Horror
  • Thriller
  • Fantasy
  • Drama
  • Verenigde Staten
  • Canada
99 Min Verenigde Staten

Abe Dale’s zit gezellig met zijn gezin te eten in een restaurant. Dan komt er een zeer verwarde man binnen die Abe’s vrouw en kind zonder pardon een paar kogels door het lijf jaagt. Hij prevelt een excuus naar Abe en schiet vervolgens een kogel door zijn eigen hoofd. <br>Abe wordt door deze ingrijpende gebeurtenis verscheurd door schuldgevoel en het waarom van deze zinloze daad. Volledig ten einde raad ziet hij nog maar één uitweg en hij neemt een overdosis pillen. Zijn zelfmoordpoging mislukt echter. Abe heeft hierdoor een bijna-dood-ervaring die nogal wat effect blijkt te hebben op zijn verdere leven. Als hij uit het ziekenhuis ontslagen is ziet hij ineens witte aura’s om sommige mensen. Langzaam maar zeker ontdekt hij dat deze mensen op het punt staan een geweldadige dood te sterven. Abe besluit deze mensen te redden maar merkt al heel snel dat het lot zich niet ongestraft laat veranderen. <br><br>

Regie
Patrick Lussier
Cast
Katee Sackhoff, Nathan Fillion, Craig Fairbrass, Teryl Rothery, Adrian Holmes, Tegan Moss, Donna Yamamoto, William MacDonald, David Milchard, Chris Shields, Kendall Cross, Lexie Huber, Joshua Ballard, David Orth, Michael Ryan.
Release
05.01.2007

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

Filmtotaal Recensie

Regie: Patrick Lussier | Cast: Nathan Fillion (Abe Dale), Katee Sackhoff (Sherry Clarke), Craig Fairbrass (Henry Caine), Adrian Holmes (Marty Bloom), e.a. | Speelduur: 99 min. | Jaar: 2007

Een Chinees gezegde luidt: "Als je iemands leven redt dan ben je vanaf dat moment verantwoordelijk voor diegene". Nu zeggen die Chinezen wel meer, maar er zit natuurlijk wel wat in. Alles wat diegene doet en veroorzaakt nadat jij zijn leven hebt gered, is allemaal dankzij jou. Jij hebt ervoor gezorgd dat diegene verder kan leven en de dingen doet die hij anders niet gedaan kon hebben. De goede, maar ook de slechte dingen... In White Noise 2 krijgt Abe Dale de gave om te zien welke mensen zeer binnenkort zullen sterven. Met deze kennis heeft hij dus ook de mogelijkheid om van deze mensen het leven te redden. Maar Abe beseft dan nog niet wat voor loodzware verantwoordelijkheid hij daarmee krijgt opgelegd.

videotrailers & clips

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

FOTOPOSTERS & MOVIESTILLS

White Noise 2: The Light

acties