Bleacher Bums (2002)

5,8 details

  • 115 Min
  • Komedie
  • Drama
  • Sport
  • Verenigde Staten
115 Min Verenigde Staten

De Bruins spelen het hele seizoen al slecht, maar dat weerhoudt de echte fan er niet van om het team aan te moedigen vanaf de bankjes van de goedkope tribune. Met gelukspotloden in de aanslag, een loopjongen voor hapjes en drankjes en vrienden die weddenschappen op alles aangaan. De zoon van een grote gokker geeft meer om de band waarin hij zit, maar hij komt wel geld tekort. Een aantrekkelijke dame wil eindelijk ontdekt worden en hoopt met haar bikini door de cameraman in beeld gebracht te worden.

Regie
Saul Rubinek
Cast
Brad Garrett, Wayne Knight, Charles Durning, Maury Chaykin, Matt Craven, Kevin Rushton, Peter Riegert, Ted Ludzik, Jack Duffy, Jim Codrington, William Lynn, Hal Sparks, Mary Walsh, Jeff Geddis, Jeff Pustil, Matthew Peart, Derek Aasland, Sam Malkin, Sarain Boylan, Stephen Markle, Reuben Thompson, B.J. McQueen, Arnie Achtman, Denny Berni, Gary Brennan, Isaac Pustil, Sevaan Franks, Glen Roemer, Eric Stine, Ernest Dyck.
Release
18.10.2001

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Bleacher Bums

acties