Reno 911!: Miami (2007)

In a time of crisis, America will call Reno 911!

Flauw avontuur van het meest belachelijke politiekorps sinds Police Academy.
play

5,1 details

  • 84 Min
  • Komedie
  • Misdaad
  • Verenigde Staten
84 Min Verenigde Staten

De sheriff van Reno en zijn agenten bezoeken een nationale politieconventie in Miami Beach. Tijdens de conventie is er een biologische aanslag, en moeten deze hopeloze agenten in actie komen om de boel te redden.

Regie
Robert Ben Garant
Cast
Danny DeVito, David Koechner, Thomas Lennon, Carlos Alazraqui, Kerri Kenney, Kathryn Fiore, Wendi McLendon-Covey, Lennie Loftin, Mary Birdsong, Niecy Nash, Brandon Molale, Robert Ben Garant, Cedric Yarbrough, Alejandra Gutierrez, Michael H. Clark, Dave Holmes.
Budget
$ 10.000.000
Opbrengst
$ 20.342.161
Release
23.02.2007

Filmtotaal Recensie

Regie: Ben Garant | Cast: Thomas Lennon (Lt. Jim Dangle), Ben Garant (Travis Junior), Kerri Kenney (Trudy Wiegel) e.a. | Speelduur: 84 minuten | Jaar: 2007

Al vier seizoenen lang terroriseren commandant Jim Dangle en zijn politiekorps van onaangepaste agenten de stad Reno in de staat Nevada. De serie Reno 911! is al 55 afleveringen lang een kijkcijferhit in de Verenigde Staten en ook in Nederland is de serie redelijk populair op het kanaal Comedy Central. Voor hun eerste speelfilm kozen de makers van Reno 911! voor een uitstapje van Dangle en zijn team naar Miami.

Jim Dangle kan het beste worden omschreven als een kruising tussen Sonny Crockett, Olivia Newton-John en Louis Skolnick uit Revenge of the Nerds: een verwijfde politieagent met haarband en meer trots dan goed voor hem is. Dit door medeschrijver Thomas Lennon gespeelde personage is de spil van de serie en ook in de film het meest ontwikkelde karakter. In Reno 911!: Miami verblijdt Dangle zijn collega’s met een uitnodiging voor een politieconventie in Miami Beach: het startschot voor een soms grappig en vaak flauw avontuur van het meest belachelijke politiekorps sinds Police Academy.

videotrailers & clips

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Tarkus

"...Op een paar, zeldzaam goede, grappen na is deze prent niet veel waard. De beste grap van de ganse f......"

FOTOPOSTERS & MOVIESTILLS

Reno 911!: Miami

acties