Because I Said So (2007)

She's just your normal, overprotective, overbearing, over-the-top mother.

Een romantische komedie met golden oldie Diane Keaton en fris gezicht Mandy Moore; kan niet mis toch? Euhm... Jawel hoor.
play

4,3 details

  • 102 Min
  • Komedie
  • Romantiek
  • Verenigde Staten
102 Min Verenigde Staten

Daphne Wilder, een trotse moeder met een grenzeloze liefde voor haar drie dochters: de stabiele psychologe Maggie, de sexy en onhandelbare Mae en de onzekere maar aantrekkelijke Milly , die op het gebied van mannen altijd de verkeerde keuzes maakt. Om te voorkomen dat haar jongste dochter dezelfde fouten begaat als zij, plaatst Daphne zonder medeweten van haar dochter een online contactadvertentie om de perfecte man te vinden. Daphne’s bemoeizucht leidt tot een komische chaos als ze met goede bedoelingen de verkeerde dingen blijft doen, alles in naam der liefde.

Regie
Michael Lehmann
Cast
Diane Keaton, Mandy Moore, Gabriel Macht, Piper Perabo, Tom Everett Scott, Lauren Graham, Tony Hale, Stephen Collins, Colin Ferguson, Ty Panitz, Gerald Downey, Matt Champagne, Emily Maisano, Sophina Brown, Karen Leigh Hopkins.
Release
02.02.2007

Filmtotaal Recensie

Regie: Michael Lehmann | Cast: Diane Keaton (Daphne Wilder), Mandy Moore (Milly), Gabriel Macht (Johnny), Lauren Graham (Maggie), Piper Perabo (Mae) | Speelduur: 102 minuten | Jaar: 2007

Diane Keaton was in de jaren zeventig zo'n beetje de populairste actrice, vooral in haar samenwerking met Woody Allen in o.a. Annie Hall. De kenmerkende sarcastische humor van haar was nog leuk in The First Wives Club, vertoonde behoorlijk wat scheurtjes in Something's Gotta Give en viel genadeloos in het water tijdens The Family Stone. Met haar nieuwste product bewijst Keaton dat ze nog lager kan vallen. Want er was waarschijnlijk nooit eerder een romantische komedie die zó flauw, saai en voorspelbaar bleek.

Keaton speelt Daphne Wilder, moeder van drie dochters: sexy Mae, serieuze Maggie en verlegen Milly. Als moeder laatstgenoemde een handje wil helpen door haar via contactadvertenties aan een leuke vent te koppelen, komt een aantal mannen de familieband eens even verstoren. Ook al worstelen de dochters met de bemoeienis van moeder Wilder, de seksuele openheid in het gezin is niet echt kapot te krijgen.

videotrailers & clips