Because I Said So

Because I Said So (2007)

She's just your normal, overprotective, overbearing, over-the-top mother.

Reviews (1)

Rianne

Avatar

Regisseur Michael Lehmann doet wat hij altijd doet. De regisseur heeft een CV met een reeks niet meer dan vermakelijke komedies en ook deze film past daar prima in thuis. Charmant en best leuk gemaakt, maar ook een paar minpunten. Desondanks weet de film wel te amuseren en Diane Keaton laat zich niet uit het veld slaan door de jongere cast en steelt de show. Maar goed, gezien het niveau van het acteren is dit nu ook weer geen hele presentatie te noemen.

Ik vond Diane Keaton op een gegeven moment irritant worden, maar geloof dat dat ook de bedoeling was. Dus wat dat betreft is ze daar prima in geslaagd. Alleen is dit personage vrij ongeloofwaardig en dat neemt een groot deel van de kracht van de film weg. De liefde tussen Diane Keaton en haar nieuwe vriend is wel heel aandoenlijk en grappig om te zien, net zoals de vrije manier waarop de dochters over seks praten waar hun moeder bij is.
De twee zussen van Milly (Mandy Moore) hadden net zo goed niet in de film kunnen zitten. Wat werden die rollen saai neergezet.

Het voordeel van de twijfel, een 6.