Mr. Brooks (2007)

There's something about

play

6,4 details

  • 120 Min
  • Mystery
  • Drama
  • Misdaad
  • Thriller
  • Verenigde Staten
120 Min Verenigde Staten

Succesvol zakenman, vrijgevig weldoener, liefhebbende vader en toegewijd echtgenoot: Earl Brooks lijkt perfect. Maar Mr. Brooks heeft ook een geheim. hij is een moordenaar. Een die het voor de kick doet en de schuld aan zijn alter ego Marshall geeft. Hij pleegt zijn moorden perfect en heeft nog nooit een spoor achtergelaten, totdat hij per ongeluk gefotografeerd wordt. Is Mr. Brooks geraffineerd genoeg om zowel de chanterende fotograaf als de doortastende detective Tracy Atwood te slim af te zijn? En kan en wil hij zijn dubbelleven nog wel geheim houden voor zijn vrouw en dochter?

Regie
Bruce A. Evans
Cast
Kevin Costner, Demi Moore, William Hurt, Danielle Panabaker, Dane Cook, Matt Schulze, Marg Helgenberger, Ruben Santiago-Hudson, Lindsay Crouse, Jason Lewis, Aisha Hinds, Traci Dinwiddie, Reiko Aylesworth, Yasmine Delawari, Michael Cole.
Budget
$ 20.000.000
Opbrengst
$ 41.637.263
Release
01.06.2007

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

videotrailers & clips

Laatste reacties

Steve-O

"...Inderdaad een onverwachte goeie film!!! Onvoorspelbaar:9..."

Natasjades

"...Top film! Verrassend goed. Niet bloederig en eng, maar juist heel diep en onverwacht...."

Feoreunn

"...Te lief. De scène op het kerkhof en in de slaapkamer bij hem thuis vergeten? Ok, een aantal moorden......"

FOTOPOSTERS & MOVIESTILLS

Mr. Brooks

acties