We Are Marshall (2006)

From the ashes we rose

play

6,4 details

  • Sport
  • Drama
  • Verenigde Staten
Verenigde Staten

Op waren feiten gebaseerd verhaal over het footballteam van de Marshall University in Huntington, West-Virginia. Het verhaal speelt zich af in de jaren '70, toen heel Huntington achter haar populaire team stond en het plaatsje leefde voor het football. Maar op een avond na een wedstrijd stort het vliegtuig neer waarin de 75 leden van het team plus staf overleden. In de periode hierna tracht het plaatsje zich langzaam over de gebeurtenissen heen te zetten, als de nieuwe coach Jack Lengyel moet beginnen aan het opbouwen van een nieuwe footballhistorie in Huntington.

Regie
McG
Cast
Matthew McConaughey, Ian McShane, Anthony Mackie, Kate Mara, David Strathairn, January Jones, Matthew Fox, Brian Geraghty, Kimberly Williams-Paisley, Arlen Escarpeta, Tommy Cresswell, Christian Kanupke, Kevin Atkins, Nina Jones, Mark Patton.
Budget
$ 65.000.000
Opbrengst
$ 43.545.364
Release
12.12.2006

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

videotrailers & clips

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

We Are Marshall

acties