Civic Duty (2006)

The War On Terror Just Came Home

5,7 details

  • Drama
  • Thriller
  • Verenigde Staten
  • Canada
  • Verenigd Koninkrijk
Verenigde Staten

De Amerikaanse accountant Terry Allen raakt in een depressie nadat hij zijn baan is verloren. Gehersenspoeld door de constante mediastroom aan terrorismeverdachtmakingen begint Terry zijn nieuwe buurman, een Islamitische student, te verdenken van terrorisme. Hoewel zowel zijn vrouw als de politie niets zien in Terry's verdachtmakingen, raakt hijzelf steeds meer geobsedeerd door de identiteit van de buurman. Er van overtuigd dat hij de enige is die een grote terroristische aanslag kan voorkomen, neemt Terry de zaken in eigen hand.

Regie
Jeff Renfroe
Cast
Richard Schiff, Kari Matchett, Ian Tracey, Brenda Crichlow, P. Lynn Johnson, Peter Krause, Michael St. John Smith, Agam Darshi, Michael Roberds, Mark Brandon, Laurie Murdoch, Vanesa Tomasino, Val Cole, Khaled Abol Naga, Mark Docherty.
Release
26.04.2006

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Civic Duty

acties