op tv

The Heartbreak Kid (2007)

He waited all his life to get married. Too bad he didn't wait another week.

Faalt op het belangrijkste punt van een komedie: je laten lachen.
play

5,3 details

  • 116 Min
  • Komedie
  • Romantiek
  • Verenigde Staten
116 Min Verenigde Staten

Eindelijk denkt de eeuwige vrijgezel Eddie (Ben Stiller) dat hij met de zeer sexy Lila (Malin Akerman) de vrouw heeft gevonden met wie hij wil trouwen.Diep in zijn hart heeft hij, zoals altijd, nog wel zijn twijfels, maar zijn vader en zijn beste vriend weten het zeker: Dit is echt de beste partij die hij in jaren ontmoet heeft. En zo vraagt hij haar, zeer kort na hun eerste date, ten huwelijk. Tijdens hun huwelijksreis in een zonnig Mexico blijkt Lila een ware nachtmerrie te zijn. Als hij dan ook nog eens Miranda ontmoet, in wie hij een echte ‘soulmate’ herkent, wordt het nog een hele tour om zijn kersverse echtgenote van het lijf te houden en tegelijkertijd het hart van de vrouw van zijn dromen te veroveren.

Regie
Bobby Farrelly
Peter Farrelly
Cast
Ben Stiller, Michelle Monaghan, Malin Akerman, Danny R. McBride, Rob Corddry, Lauren Bowles, Scott Wilson, Jerry Stiller, Polly Holliday, Amy Sloan, Roy Jenkins, Carlos Mencia, Stephanie Courtney, Jerry Sherman, Nicholas Kromka.
Budget
$ 60.000.000
Opbrengst
$ 127.766.650
Release
05.10.2007

Filmtotaal Recensie

Regie: Bobby & Peter Farrelly | Cast: Ben Stiller (Eddie Cantrow), Malin Akerman (Lila) Michelle Monaghan (Miranda) | Speelduur: 115 minuten | Jaar: 2007

De Farrelly brothers hebben hun hele carrière opgebouwd uit sadisme en leedvermaak, met The Heartbreak Kid als voorlopig dieptepunt. Ze doen verschrikkelijke dingen met hun personages en hopen dat wij dat hilarisch vinden. Soms lukt het redelijk - ik zal niet ontkennen dat ik Dumb and Dumber grappige momenten vond hebben - maar vaker roepen hun films afkeer bij me op.

In The Heartbreak Kid is Ben Stiller weer eens hun slachtoffer, dit keer als Eddie Cantrow, een sportwinkeleigenaar die op zijn veertigste nog nooit getrouwd is geweest, maar ook niet volop van zijn vrijgezellenleven geniet. Na de bruiloft van zijn ex-verloofde loopt hij wat triestig over straat als hij het mooie meisje Lila ontmoet. Na zes weken blijkt zij naar Rotterdam (of all places) te moeten emigreren. Tenzij ze trouwt. Onder veel druk van Eddies vader en beste vriend geeft hij dan ook maar toe: hij vraagt Lila ten huwelijk en ze vertrekken op huwelijksreis naar Cabo in Mexico. Alwaar zijn liefje zich natuurlijk niet alleen tot gestoord kreng ontpopt, maar ook nog eens verschrikkelijk verbrandt, waardoor ze opeens zo mooi niet meer is. Terwijl zij zich op de hotelkamer terugtrekt, ontmoet Eddie bij de bar de échte liefde van zijn leven.

videotrailers & clips

alle artikelen (2)

The Heartbreak Kid Nieuwsberichten

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Mikw

"...Ik ben het helemaal niet eens met de negatieve "geëmancipeerde" (wtf?) recensie. Ik kon er juist sma......"

notReal

"...RomCom with a twist :) Een vrolijke, pijnlijke en vooral vermakelijke film. Tuurlijk is het een b......"

JamesBond

"...Te veel gedoe, te weinig verhaal..."

FOTOPOSTERS & MOVIESTILLS

The Heartbreak Kid

acties