Butterfly on a Wheel (2007)

Lives will be broken

De stilistische thriller is pretentieloos vermaak en weet gedurende zijn anderhalf uur net te boeien.
play

6,4 details

  • Misdaad
  • Drama
  • Thriller
  • Canada
  • Verenigd Koninkrijk

Pierce Brosnan speelt de duistere rol van kidnapper in deze thriller waarin hij het aangename leven van een gelukkig gezin ontmantelt na de ontvoering van hun dochter.

Regie
Mike Barker
Cast
Gerard Butler, Pierce Brosnan, Maria Bello, Dustin Milligan, Callum Keith Rennie, Malcolm Stewart, Nicholas Lea, Samantha Ferris, Julie Patzwald, Claudette Mink, Peter Keleghan, Desiree Zurowski, Emma Karwandy, Kurt Evans, Jason McKinnon.
Budget
$ 20.000.000
Release
27.07.2007

Filmtotaal Recensie

Regie: Mike Barker Cast: Pierce Brosnan (Tom Ryan), Maria Bello (Abby Randall), Gerard Butler (Neil Randall) e.a. | Speelduur: 90 minuten | Jaar: 2007

Hoe beleef je een gijzeling zonder een flauw benul te hebben van de motivatie van de gijzelnemer? Met hun dochtertje als onderpand wordt in Butterfly on a Wheel een echtpaar gegijzeld door een man die ze pest, treitert en terroriseert zonder duidelijk te maken waarom. Is het terreur om de terreur zoals in Funny Games van Michael Haneke of heeft de gijzelnemer toch een motivatie voor zijn getreiter? Butterfly on a Wheel laat je gissen tot de ontknoping.

Het gelukkige echtpaar Neil en Abby Randall is op weg naar een promotiegesprek bij Neils baas. Hun dochtertje is thuis in de goede handen van een oppas en het geluk juicht hen toe. Maar voor ze de stad uitrijden verschijnt er ineens een vreemde, gesoigneerde man met een pistool op hun achterbank. Zonder enige verklaring begint voor de Randalls een rampzalige avond waarin ze de ene onbegrijpelijke opdracht na de andere moeten uitvoeren.

videotrailers & clips

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

FOTOPOSTERS & MOVIESTILLS

Butterfly on a Wheel

acties