The Mistress of Spices (2005)

One spice for passion. And one woman who knows its name.

5,1 details

  • Romantiek
  • Drama
  • Verenigd Koninkrijk
  • Verenigde Staten
Verenigd Koninkrijk

Tilo is een Indiase immigrante in Amerika. Ze heeft een kruidenwinkel in San Francisco en een magische gave om precies de karakters en wensen van haar klanten in te schatten. Daardoor verkoopt zij hen precies de kruiden die zullen voldoen aan hun verlangens. Er zijn wel enkele regels verbonden aan deze gave: Tilo mag de winkel nooit verlaten, nooit een ander mens aanraken en alleen haar kruiden liefhebben. Anders zal de kracht van de kruiden ophouden te bestaan. Wanneer echter Doug haar winkel binnenloopt voelt Tilo voor het eerst echt eigen gevoelens voor hem. Wanneer ze ook nog eens steeds dichter tot hem komt heeft dit grote gevolgen voor haar gave en de levens van haar klanten die volkomen de mist in gaan.

Regie
Paul Mayeda Berges
Cast
Adewale Akinnuoye-Agbaje, Dylan McDermott, Anupam Kher, Padma Lakshmi, Aishwarya Rai, Nina Young, Caroline Chikezie, Shaheen Khan, Nitin Ganatra, Ayesha Dharker, Paul Bhattacharjee, Zohra Sehgal, Toby Marlow, Sonny Gill Dulay, Rebecca Bowden.
Release
11.09.2005

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

The Mistress of Spices

acties