Mr. Magorium's Wonder Emporium (2007)

If you don't believe . . . You will.

play

5,6 details

  • 93 Min
  • Fantasy
  • Familiefilm
  • Komedie
  • Canada
  • Verenigde Staten
93 Min Canada

De Wonder Winkel van mr Magorium is de vreemdste, meest fantastische en wonderbaarlijkste speelgoedwinkel van de hele wereld! Op een dag besluit mr Magorium (Dustin Hoffman), de 243-jaar oude excentrieke eigenaar en oprichter, dat het tijd is met pensioen te gaan. Hij ziet in Molly (Natalie Portman) zijn ideale opvolger, maar het speelgoed in de winkel is het helaas niet met hem eens en komt in opstand. De eens zo bijzondere en kleurrijke winkel verandert al gauw in een regelrechte puinhoop en het speelgoed haalt allerlei gemene grapjes uit met Molly en haar klanten. Molly wil er al gauw het bijltje bij neergooien maar meneer Magorium wil hier niets van weten. Zou het Molly lukken in zichzelf te gaan geloven en de magie terug te brengen in de winkel?

Regie
Zach Helm
Cast
Natalie Portman, Dustin Hoffman, Jason Bateman, Steve Whitmire, Marcia Bennett, Zach Mills, Mike Realba, Isaac Durnford, Ted Ludzik, Jesse Bostick, Paula Boudreau, Samantha Harvey, Madalena Brancatella, Oliver Masuda, Liam Powley-Webster.
Opbrengst
$ 69.474.661
Release
14.11.2007

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

videotrailers & clips

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Mr. Magorium's Wonder Emporium

acties