6,1 details

  • Komedie
  • Denemarken
Denemarken

Wanneer de gescheiden Tonny op een dag met de kinderen naar de bioscoop gaat, zijn alle films uitverkocht en belanden ze in de lege zaal waar het laatste ‘meesterwerk’ van Klaus Vorten draait. Als zijn dochter tijdens het kijken in huilen uitbarst, kan Tonny zich niet meer beheersen. Hij wil zijn geld terug, en wel van de maker. Dit is de aanleiding voor een onwaarschijnlijke reeks gebeurtenissen, waarin Tonny plotseling belandt op de stoel van de scenarioschrijver van een actiefilm die Vorten moet gaan regisseren.

Regie
Tomas Villum Jensen
Cast
Nikolaj Lie Kaas, Ulrich Thomsen, Jakob Cedergren, Lars Brygmann, Lars Ranthe, Mille Dinesen, Niels Olsen, Line Kruse, Nicolaj Kopernikus, Kristian Halken, Peter Mygind, Ellen Hillingsø, Christian Heldbo Wienberg, Frederikke Thomassen, Michael Carøe.
Release
25.08.2006

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Sprængfarlig bombe

acties